Ποια παρουσιάστρια είχε προτιμηθεί αντί του Αθερίδη για το «Αργά» αλλά άργησε;

Ποια παρουσιάστρια είχε προτιμηθεί αντί του Αθερίδη για το «Αργά» αλλά άργησε;

Ο Νίκος Μαστοράκης επιστρέφει φέτος μετά από μια 15ετία και βάλε απουσίας από την ελληνική τηλεόραση και όχι με κάτι διαφορετικό, αλλά με αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Το Αργά, όπως είναι γνωστό εδώ και ένα μήνα, θα προβάλλεται ξανά στο κανάλι Action24, με τον κ. Μαστοράκη να έχει τον πρώτο λόγο και τον Θοδωρή Αθερίδη να βρίσκεται στην παρουσίαση της εκπομπής. Όμως, ο δημοφιλής και ταλαντούχος ηθοποιός δεν ήταν η πρώτη επιλογή γι΄αυτό.

Η Ναταλία Γερμανού βρισκόταν σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών πάνω πάνω στη λίστα και είχαν γίνει κανονικά οι συζητήσεις της τόσο με το Νίκο Μαστοράκη όσο και με το κανάλι, αλλά ήρθε Αργά! Η παρουσιάστρια είχε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και δεν ήξερε τι θα γινόταν. Το προσπάθησε όπως λέγεται να το σπάσει, αλλά καθυστέρησε αρκετά και το κανάλι στράφηκε στον ηθοποιό.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι στα μέσα Σεπτέμβρη είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Ναταλία θα αφήσει τον ΑΝΤ1 για το Ε, με την παρουσιάστρια να μην θέλει να το χαλάσει και να αρνείται τις επαφές. Τελικά, φτάσαμε στο σήμερα με τη Ναταλία να μην έχουμε ιδέα τι θα κάνει και να λέει πράγματα που δεν ακούστηκαν ωραία στον ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα να κάνει κωλοτούμπα.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...