Γεράσιμος Γεννατάς: Τα χρήματα παίζουν ρόλο στη ζωή μου, αλλά δεν είναι η προτεραιότητα μου σε μια δουλειά.

Γεράσιμος Γεννατάς: Τα χρήματα παίζουν ρόλο στη ζωή μου, αλλά δεν είναι η προτεραιότητα μου σε μια δουλειά.

Ο Γεράσιμος Γεννάτας παρά το γεγόνος ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση εξηγεί γιατί απέρριψε ευκαιρίες να αμειφθεί καλά.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» ο Γεράσιμος Γεννατάς είπε ότι απέρριψε πρόταση που του έγινε για καθημερινό σίριαλ επειδή δεν του πήγαινε ο ρόλος. Ότι επίσης θα μπορούσε να είναι σε μεγάλες θεατρικές παραγωγές που πάνε οι ηθοποιοί και απλά λένε τα λόγια τους, αλλά δεν μπορεί να το κάνει αυτό.

Όταν ερωτήθηκε εάν τα χρήματα δεν τον έκαναν να επανεξετάσει κάποιες προτάσεις είπε ότι τα χρήματα παίζουν συνεχώς ρόλο στη ζωή του. Ότι έχει χρέη σε τράπεζες και βρίσκεται στα δικαστήρια και ότι επιπλέον η δουλειά του ηθοποιού δεν είναι τόσο καλοπληρωμένη όσο πιστεύει ο κόσμος. Όπως αναφέρει: «Η περισσότεροι ηθοποιοί δουλεύουν τζάμπα ή με εξαιρετικά χαμηλές μηνιαίες αποδοχές. Μέσα σε αυτό το τοπίο έχουμε τις ευκαιρίες να αμειφθούμε καλά. Εκεί ο καθένας βάζει ως προτεραιότητα του μια δουλειά που να αμείβεται καλά και να  μην τον νοιάζει τι είναι αυτή η δουλειά ή τι προσφέρει στον κόσμο. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω.»

Φέτος ο Γεράσιμος Γεννατάς θα παίξει σε κάποια επεισόδια της «10ης εντολής», του Πάνου Κοκκινόπουλου. Ο ηθοποιός έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον σκηνοθέτη και πιστεύει ότι αυτή είναι μια δουλειά που «είχε χαρακτήρα, ύφος και δημιούργησε ένα στίγμα».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *