Πέτρος Ζέρζης: Ο Απόστολος Τζιτζικώστας μπορεί και ξέρει να συγκρούεται

Λίγο πριν την κάλπη των Περιφερειακών Εκλογών

Η κρίση ανέδειξε με εμφαντικό τρόπο την ανάγκη της αναζήτησης ενός νέου σημείου οικονομικής και κοινωνικής ισορροπίας, το οποίο τοποθετείται απέναντι από εκείνο στο οποίο βρισκόμασταν πριν την κρίση.

 

Συγκροτημένο όραμα, ρεαλιστικός σχεδιασμός, αποτελεσματικός επιχειρηματικός προγραμματισμός με σαφή προσανατολισμό στην πλήρη αξιοποίηση των τοπικών και περιφερειακών δυνατοτήτων αποτελούν το διακύβευμα της επόμενης περιόδου.

Με δεδομένο τον ουσιαστικό ρόλο των Περιφερειών στην ανασυγκρότηση της χώρας, με δεδομένο τον ουσιαστικό ρόλο της Κεντρικής Μακεδονίας σε αυτό, η επιλογή της Κυριακής είναι κρίσιμη.

Γιατί λοιπόν να επιλέξουμε την Αλληλεγγύη και τον Απόστολο Τζιτζικώστα;

Γιατί η Αλληλεγγύη αποτελεί εκείνη την αυτοδιοικητική δύναμη στης οποίας τους κόλπους το παλιό συναντά το νέο, η επιστήμη τον κόσμο της εργασίας, οι αγρότες τον κόσμο της αγοράς.

Γιατί η Αλληλεγγύη και τα στελέχη της έχουν συνέχεια στο χώρο και υπηρετούν μια συγκροτημένη προγραμματική πρόταση.

Γιατί ο Απόστολος Τζιτζικώστας μπορεί και ξέρει να συγκρούεται.

Έχει την αυτοδιοικητική γνώση και εμπειρία

Έχει να επιδείξει έργο και αποτέλεσμα στην Κεντρική Μακεδονία.

Μέλος αυτής της δυναμικής ομάδας και εγώ. Φιλοδοξώ να συμβάλω στην επανεκκίνηση της οικονομίας μας. Στην αναδιάταξη της Περιφέρειας ως οργανισμού ικανού να εργαστεί αποτελεσματικά για την επίτευξη του στόχου.

Θέλω και μπορώ να συμβάλω με την εμπειρία και τις γνώσεις που μου κληροδότησε η διαδρομή μου στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στον οποίο πιστεύω βαθιά.

Είμαι σίγουρος για την συλλογική μας επιλογή.

Πέτρος Ζέρζης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *