Γιάννης Σόντρας: Για την αλήθεια – απάντηση σε δημοσίευμα

Φίλες και Φίλοι,

σήμερα, όπως και όλα αυτά τα τελευταία 3,5 χρόνια, οι γνωστοί συκοφάντες και λασπολόγοι, ξαναχτύπησαν με τα παπαγαλάκια τους.

Αναμασούν την από τον Οκτώβριο του 2013, γνωστή απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, την οποία έχω προσβάλει.

Φοβούνται την απόφασή σας.

Τρέμουν την επιλογή σας.

Γι’ αυτό επιχειρούν και πάλι να παραπλανήσουν την κρίση σας.

Η αλήθεια όμως, έχει ως εξής:

Σύμφωνα με την με αριθμό 56/2014 απόφαση του Συμβουλίου Αναστολών του Σ.τ.Ε., που στηρίχτηκε αποκλειστικά σε τυπικούς λόγους, ενεργοποιήθηκε η αργία, η οποία λήγει στις 20 Ιουλίου 2014. Αυτό ορίζεται ρητά στο Νόμο (άρθρο 234 παρ. 6 του Ν. 3852/2010ÂÂÂÂÂ «Καλλικράτης»).

Η ουσία της υπόθεσης της προσφυγής, όμως, συζητήθηκε στο Σ.τ.Ε. την 8η Μαΐου και η απόφαση αναμένεται να ακυρώσει την αργία, σύμφωνα και με τα στοιχεία της εισήγησης.

Επομένως, δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε συμμετοχής στις εκλογές, ούτε ανάληψης καθηκόντων Δημάρχου την 1η Σεπτεμβρίου 2014.

ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Όσο για τους πανικόβλητους σεναριογράφους και τους υποβολείς τους… που ήδη ομολογούν με τα δημοσιεύματά τους τη ΝΙΚΗ ΜΑΣ, ξέρουν ότι:

την 1η Σεπτεμβρίου θα ορκιστώ με την ψήφο σας, Δήμαρχος.

Υποτίμησαν την ηθική και τη νοημοσύνη σας, γι’ αυτό…ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΟΝΤΡΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *