Πέρασε δύσκολα: Το πρόβλημα υγείας του γιου της την ανάγκασε να μετακομίσει στην Αμερική

fasoula121015

Πέρασε πέντε χρόνια στο Τενεσί της Αμερικής, οπού αναγκάστηκε να πάει μαζί με τα δυο της παιδιά, αφού ο γιος της Γιάννης, πέρασε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας η οποία μπορούσε να αντιμετωπιστεί σωστά μόνο στο εξωτερικό.

Όταν η Μάσα Φασούλα έφυγε από την Ελλάδα κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που έλεγαν ότι αυτό που την ανάγκασε να φύγει μαζί με τα δυο της παιδιά της ήταν μια λάθος ιατρική διάγνωση που είχε γίνει. Μετά την επιστροφή της το 2008, η Μάσα Φασούλα, είχε ξεκαθαρίσει τα πράγματα και είχε δηλώσει στο περιοδικό «ΕΓΩ»: «Δεν θέλω να δώσω περαιτέρω έκταση σε αυτό, ούτε να κατονομάσω πράγματα και καταστάσεις. Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι μια εξέταση που έγινε, μας ανάγκασε να φύγουμε για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση καλύτερα στο εξωτερικό». Στην ίδια συνέντευξη μίλησε για τη στήριξη που είχε από τους δικούς της ανθρώπους: «Είμαστε καλά και νιώθω κι εγώ καλά. Για κάποιους μπορεί να ήταν δύσκολο. Για εμένα δεν ήταν. Με βοήθησε το γεγονός ότι γνώρισα κάποιους αξιόλογους ανθρώπους, οι οποίοι με βοήθησαν και μου στάθηκαν πολύ. Πηγαινοερχόταν και ο Παναγιώτης, η μητέρα μου και η αδερφή μου. Είχα πολύ υποστήριξη…».

Όσο η Μάσα Φασούλα βρισκόταν στην Ελλάδα, με τον γιο της να νοσηλεύεται, πήρε την απόφαση να γράψει ένα ροκ παιδικό παραμύθι και μετά από πέντε χρόνια παραμονής στο εξωτερικό δήλωσε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη: «Αυτό το άρχισα εδώ στο νοσοκομείο. Ήμασταν τρεις μήνες νοσοκομείο εδώ στην Ελλάδα και μετά φύγαμε και το συνέχισα εκεί. Έγινε η πρώτη έκδοση εκεί και αυτό που ουσιαστικά ήταν η μεγάλη μου λαχτάρα και χάρηκα πάρα πολύ, ήταν ότι ήταν δωρεά στο νοσοκομείο που ήμασταν. 2.000 αντίτυπα και το χάρηκαν πάρα πολύ».

Όμως, στην ίδια εκπομπή, αποκάλυψε τι σκέφτηκε και τι ένιωσε όταν αντιλήφθηκε πως πρέπει να φύγει από την Ελλάδα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας του γιου της: «Τίποτα. Ότι πρέπει να πάρω το παιδί μου και φύγω. Μόνο αυτό. Πήρα και τα δυο παιδιά και έφυγα. Ήταν μικρά. Η κόρη μου ήταν εφτά».

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=22pIYKjy2m0?feature=oembed]

Σήμερα η Μάσα Φασούλα βρίσκεται στη χώρα μας, ο γιος της έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας και η ίδια δηλώνει στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» πόσο ευτυχισμένη είναι που το βιβλίο της θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα: «Είχα γράψει ένα παιδικό παραμύθι το οποίο, επιτέλους, θα εκδοθεί. Έχει εκδοθεί στην Αμερική και επιτέλους υπογράφω τώρα με έναν εκδοτικό οίκο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη».

Φυσικά, η Μάσα Φασούλα, μίλησε και για τον γιο της λέγοντας: «Όλα καλά. Δόξα τω Θεό. Λείπαμε πέντε χρόνια. Νομίζω έκανα αυτό που θα έκανε κάθε γονιός. Δεν βάζω τον εαυτό μου σε κάποια ξεχωριστή θέση σε οποιαδήποτε περίπτωση και αυτό που πρέπει να έχεις είναι δύναμη για να στηρίξεις τον άλλον και πίστη ότι όλα θα πάνε καλά!».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *