Η Πολυτελής Δαντέλα

lace10122_

Κάποτε η δαντέλα ήταν συνώνυμο του επιτηδευμένου στυλ, συνοδευόμενη από κόκκινα χείλη, σκουλαρίκια πολυελαίους και μαζί ένας αέρας αποπλάνησης… Και πολλές γυναίκες την απέφευγαν ακριβώς για αυτό, καθώς πίστευαν πως η δαντέλα είναι απαιτητική και λειτουργεί καλύτερα με ένα συγκεκριμένο στυλ. Η δαντέλα στο σήμερα δείχνει να είναι περισσότερο δημοφιλής και ικανή να προσαρμοστεί στα δεδομένα κάθε ηλικίας – σίγουρα αλλιώς δείχνει σε μια κοπέλα 20 χρονών, αλλιώς θα φορεθεί από μία 40 χρονών και αλλιώς από μια ώριμη γυναίκα γύρω στα 60.

Η Πολυτελής Δαντέλα

Φορέστε την δαντέλα στην σύγχρονη εκδοχή της προσθέτοντας ένα τζιν μπουφάν, ένα στυλ που παραπέμπει στη δεκαετία του ’90. Ακόμα δοκιμάστε να συνδυάστε την λεπτεπίλεπτη διάφανη δαντέλα με edgy δερμάτινα αν θέλετε να της προσθέσετε ένα ύφος περισσότερο casual.

Η Πολυτελής Δαντέλα

Αντιμετωπίστε την σαν μια νέα πρόκληση της μόδας η οποία δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει. Δείτε το σαν μια εναλλακτική ενός party look ή ενός outfit με θηλυκή διάθεση, προσωπικότητα και άποψη. Φορέστε την δαντέλα στη δουλειά σας με ένα ζιβάγκο, ένα πουλόβερ και ankle boots flat ή ψηλοτάκουνα – τα flat πάντως αποτελούν την ακόμα πιο σύγχρονη εκδοχή styling.

Η Πολυτελής Δαντέλα

Μια άλλη πρόταση για όσες αγαπούν το aggressive look είναι αυτή ενός basic παλτό μαζί με ένα ζευγάρι flat μποτίνια.

Η Πολυτελής Δαντέλα

Το μαύρο χρώμα στην δαντέλα είναι ένα τεράστιο trend αυτή τη χρονιά αποτελώντας την κλασική επιλογή, ενώ η άσπρη δαντέλα φαίνεται να αποπνέει ένα στυλ retro punk. Η δαντέλα του 2016 παίζει μεταξύ δύο αντικρουόμενων επιλογών, είτε πολύ λεπτή σχεδόν διάφανη είτε πιο χοντρή και  βαριά με μεγάλα σχέδια.

Η Πολυτελής Δαντέλα

Ένα δαντελένιο φόρεμα φορέστε το με ένα ζευγάρι ankle boots και αυτομάτως μεταμορφώνεται σε ένα look σύγχρονο και με εξαιρετικά φρέσκια διάθεση.

Η Πολυτελής Δαντέλα

Η όψη τους ονειρική τόσο σε δραματικά βραδινά look, όσο και σε πιο casual chic φορεμένη με μαλακά φαρδιά πουλόβερ. Έχει τόσο ενδιαφέρον να συγκρούονται οι υφές και οι διαθέσεις μεταξύ τους, μόνο έτσι προκύπτουν τα πιο ενδιαφέροντα σύγχρονα styling – παντρεύοντας το casual με το chic. Το οποιοδήποτε outfit αυτομάτως μεταμορφώνεται, γίνεται ευέλικτο και εκλεπτυσμένο.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...