Ο Μπομπ Ντίλαν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για δυο συναυλίες

Ο Μπομπ Ντίλαν, ο τραγουδοποιός που δεν έπαψε ποτέ να καυτηριάζει και να σχολιάζει την πραγματικότητα και τα κακώς κείμενα μέσα από τους στίχους και τα τραγούδια του και λατρεύεται για πολλά συναπτά έτη από νέους αλλά και μεγαλύτερους, έρχεται στην Ελλάδα για δυο μοναδικές συναυλίες. Κυριακή 22 Ιουνίου στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης και Δευτέρα 23 Ιουνίου στο Terra Vibe στην Αθήνα.

Στα 73 του χρόνια και έχοντας διαγράψει μια μεγάλη πορεία στο χώρο της μουσικής, ο ακούραστος Ρόμπερτ Άλεν Ζίμερμαν, που είναι και το πραγματικό του όνομα, συνεχίζει να έχει φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, με 35 δίσκους στο ενεργητικό και χωρίς να σταματήσει ούτε μια μέρα να γράφει μουσική.

Το ελληνικό κοινό θα έχει την τύχη να απολαύσει από κοντά τον βαθιά πολιτικοποιημένο μουσικό που κατάφερνε πάντα να μεταφέρει ιδέες, πιστεύω και μηνύματα μέσω της πολυσύνθετης τέχνης του.

Terra Vibe Park: 37ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, τηλ.: 210 8820426 (τα ταμεία θα λειτουργούν από τις 18:00). Διατίθεται ειδικός χώρος καθήμενων, με περιορισμένο αριθμό θέσεων, χωρίς επιβάρυνση στην τιμή του εισιτηρίου. Λιμάνι Θεσσαλονίκης – Προβλήτα 2 (το ταμείο στην οδό Σαλαμίνας & Αβέρωφ θα λειτουργεί από τις 13:00). Τιμές εισιτηρίων: προπώληση: 36 ευρώ, τελική φάση προπώλησης: 39 ευρώ. Ειδικά για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης, θα διατεθούν 1000 εισιτήρια καθήμενων, με τιμή εισιτηρίου: 45 ευρώ.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...