Ο μεγάλος τελικός του Τουρνουά 7Χ7 Άργους Ορεστικού (ρεπορτάζ)

11753653_1609575229304189_5667585061069582481_nΣε έναν αγώνα γιορτή και με την τρομερή παρουσία του κόσμου στις κερκίδες, η ομάδα της Παρτουζάν επικράτησε με 3-2 των Νερουλάδων ( οι οποίοι αντιστάθηκαν, καθώς αγωνίστηκαν με 6 παίκτες, λόγω των απουσιών απο τραυματισμούς!) και έτσι έφτασε στο τέλος του αγώνα στην κατακτηση του Φετινού τροπαίου Τουρνουα 7Χ7 Άργους Ορεστικού!!!

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά και για τις 2 ομάδες , οι Νερουλάδες ξεκίνησαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, κάτι που έκανε δύσκολο το έργο τους. Στην συνέχεια ήρθε και ο 7ος παίκτης και έτσι ο αγώνας έγινε πραγματικό ντέρμπυ! Στην διάρκεια του 1ου ημιχρόνου η ομάδα των Νερουλάδων είχε την ατυχία να χάσει τον αμυντικό της Τ.Μπάτζιο καθώς γύρισε το πόδι μου με αποτέλεσμα να μείνουν ξανά και για όλη την υπόλοιπη διάρκεια του Τελικού με παίκτη λιγότερο!!

Το γεγονός αυτό εκμεταλλέυτηκαν οι Παρτουζαν και με τον Ervis 22′ έκαναν το 1-0!! Όμως η απάντηση ήρθε γρήγορα με τον Δινάδης 23′ να ισοφαρίζει έπειτα απο κόρνερ!!! Με το 1-1 να είναι και το σκόρ του ημιχρόνου!!
Η καλύτερη άμυνα δυσκόλεψε αρκετά την καύτερη επίθεση!!

Η Παρτουζάν μπήκε δυνατά και στο 2ο ημίχρονο καθώς η κούραση είχε κάνει την εμφάνιση της … έτσι ο Ervis στο 58′ και μετά απο βαθιά μπαλιά έκανε με σουτ το 2-1 για την παρτουζαν!
Όλοι πίστευαν οτι ο Τελικός είχε τελειώσει, αλλα μια ακόμη στημένη μπαλα έξω απο την περιοχή και στα πόδια του πρώτου σκόρερ Α.Μπάτζιου, κατέλειξε στα δίχτυα και υστερα απο κόντρα στο 65’!

Ο Τελικός έδειχνε να πηγαίνει στην παράταση ,…..ο κόσμος ήταν έτοιμος να δει τα δύο 5 λεπτα έξτρα παιχνιδιού…αλλα μια αδράνεια στην άμυνα των Νερουλάδων έδωσε την ευκαιρία στον Gleni σχεδόν στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 75′ να δώσει τη νίκη και το Τρόπαιο στη Ομάδα του!!

Πολλά συγχαρητήρια! Και στις 2 ομάδες!!

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει πλήρες ρεπορτάζ και εικόνα απο τον μεγάλο τελικό και τα βραβεία!!

Το βραβείο MVP το κατέκτησε ο Αζέμης Δημήτρης, τερματοφύλακας των Παρτουζάν, έχωντας δεχθεί μόνο 8 γκολ σε 7 αγώνες και έχοντας σώσει πολλές φορές την εστία της ομάδος

Το βραβείο Πρώτου Σκόρερ το κατέκτησε με σχετική ευκολία ο Μπάτζιος Αργύρης από τους Νερουλάδες.

Το βραβείο Fair Play δώθηκε στους Mitsos and the others!

 

Ραντεβού το Καλοκαίρι του 2016 ας ελπίσουμε σε νέο αγωνιστικό χώρο (ανακατασκευή τάπητα)

Καλό καλοκαίρι !

 

Φωτογραφίες Νικόλας Πασμίχος

Τουρνουα 7Χ7 Αργους Ορεστικου Unofficial

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *