Και ο Θεός έπλασε την Ελένη Πετρουλάκη. Tο κορμί!

kai-o-theos-eplase-tin-eleni-petroulaki-to-kormiΣτα 43 της και με τέσσερα παιδιά, δεν γίνεται να μη μένεις με το στόμα ανοιχτό όταν τη βλέπεις. Η Ελένη Πετρουλάκη είναι χωρίς καμία αμφιβολία, το κορμί της Ελλάδας!

Κάθε φορά που λέει δημόσια ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούν να αποκτήσουν ένα άψογο κορμί, το εννοεί. Η Ελένη Πετρουλάκη, γκουρού της άσκησης και της διατροφής, σε όλη την πορεία της ζωής της αποδεικνύει με το δικό της κορμί ότι όταν νοιάζεσαι και προσέχεις… έχεις.

Στα 43 της χρόνια και έχοντας αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ζώντας και περνώντας χωρίς στέρηση τις εγκυμοσύνες της, η Κρητικιά γυμνάστρια βγαίνει στην παραλία και προκαλεί θαυμασμό και απορίες για το πώς τα καταφέρνει.

Η απάντησή της; Μην κάθεσαι στην καρέκλα σου και γίνε ενεργητικός άνθρωπος, να ελέγχεις τη διατροφή σου, να μη στερείσαι τίποτα και να έχεις μέτρο.

Κι αν η Ελ ΜακΦέρσον είναι το «κορμί» τους διεθνούς μόντελινγκ, τότε η δικιά μας Ελένη Πετρουλάκη τί τίτλο πρέπει να έχει;

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...