Ο Μαστοράκης τα λέει όλα για την ελληνική τηλεόραση

o-mastorakis-ta-leei-ola-gia-tin-elliniki-tileorasiΜε τον δικό του, αιχμηρό τρόπο σχολίασε την ελληνική τηλεόραση ο Νίκος Μαστοράκης, στη χθεσινοβραδινή συνέντευξή του στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» στον Ant1.

Υπάρχουν σταρ – παρουσιαστές στην Ελλάδα;

Ο κ. Μαστοράκης, απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχουν σταρ – παρουσιαστές στην Ελλάδα σήμερα απάντησε:

«Σταρ τηλεοπτική, newscaster σταρ σαν την Ελλη Στάη με το εκτόπισμα της Ελλης και με τη λάμψη της Ελλης και τη δημιουργικότητα της Ελλης, βγήκε μετά την Ελλη;»

«Βγήκαν εκπληκτικές newscasters, λειτουργικές εκπληκτικά, στην κορυφή θα έχω τη Μαρία Χούκλη, τη Σία Κοσιώνη, και γενικά είναι περίεργο αλλά μου αρέσει ότι οι γυναίκες μονοπωλούν την ειδησεογραφία στην Ελλάδα» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μαστοράκης (δείτε περισσότερα στο βίντεο).

Για τη σύγχρονη αισθητική του lifestyle

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο κ. Μαστοράκης κλήθηκε να κάνει μια σύγκριση ανάμεσα στον σύγχρονο και τον παλιό κόσμο του lifestyle, όπου τόνισε ότι σήμερα δεν υπάρχουν σταρ του επιπέδου του Νίκου Κούρκουλου ή της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Ωστόσο, διευκρίνισε ότι αν και έχει αλλάξει δραματικά η αισθητική του lifestyle, σταρ υπάρχουν και σήμερα.

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι δεν είναι σίγουρο αν σταρ σαν τη Βουγιουκλάκη ή τον Κούρκουλο θα έκαναν αντίστοιχη καριέρα σήμερα:

«Πιστεύω 100% ότι οι σταρ δεν είναι μόνο προϊόντα των ταλέντων τους, της λάμψης τους και όλων των υπολοίπων του πακέτου, είναι και προϊόντα της εποχής τους. Και προϊόντα του μέσου που τους έκανε σταρ.

Ο κινηματογράφος στην Ελλάδα έκανε σταρ τη Βουγιουκλάκη, τον Κούρκουλο, τον Μπάρκουλη, τη Λάσκαρη».

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *