Καλοκαίρι 2015: Ποιες είναι οι νέες τάσεις στα σανδάλια; (PHOTOS)

Πρόκειται για τα παπούτσια που προϋποθέτουν περιποιημένα άκρα και μπορούν να σε βγάλουν «ασπροπρόσωπη» όλο το καλοκαίρι. Σε μίνιμαλ γραμμή, flatforms, ή αρχαιοελληνικά τα σανδάλια ανταποκρίνονται σε κάθε περίσταση, στυλ και budget. Eμείς συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα σανδάλια που είδαμε στην πασαρέλα, μαζί με ένα ακόμα statement (για την ακρίβεια, άσχημο), και τα top tips για το πώς να τα συνδυάσεις.

Συνδύασε σανδάλια σε χρυσή απόχρωση με κόκκινο πεντικιούρ για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ένα τέτοιο ζευγάρι θα «αναβαθμίσει» και τα πιο basic σύνολα σου. (Chanel)
Οι nude αποχρώσεις που γίνονται ένα με το δέρμα «πρωταγωνιστούν» στις φετινές τάσεις. Must-have για κάθε ultra chic εμφάνιση. (Chloe)
Τα σανδάλια gladiators είναι hot (πιο hot δε γίνεται) και συνδυάζονται έξοχα με denim μίνι φούστες και sun dresses για casual chic looks. (Chloe)
Εξίσου hot είναι και οι παστέλ αποχρώσεις. Εμείς ξεχωρίζουμε το baby blue. (Kenzo)
Super εναλλακτική αν θέλεις να φορέσεις flat παπούτσια σε γάμο ή βάφτιση. (Lanvin)
Όλα τα δετά σανδάλια χαρίζουν έξτρα θηλυκότητα στις εμφανίσεις σου. (Stella McCartney)
Οι υφές και οι χρωματικοί συνδυασμοί ποικίλουν και δημιουργούν statement, πολυπόθητα σανδάλια. (Dries Van Noten)
Για να αποφύγεις ένα αποτέλεσμα που δεν κολακεύει τις γάμπες σου, φρόντισε να μη δέσεις πολύ σφτιχτά τα κορδόνια για να μη σφίγγουν ακαλαίσθητα τις γάμπες σου. (Valentino)

missbloom.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *