Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με τη Δέσπω Διαμαντίδου στη θάλασσα με τα μαγιό τους -Την εποχή που ήταν ζευγάρι

dimitris-papamixail-portreto

Μια σπάνια φωτογραφία του Δημήτρη Παπαμιχαήλ με τη Δέσπω Διαμαντίδου μας ταξιδεύει στα 60s.

Πριν γίνει ζευγάρι με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έζησε έναν μεγάλο έρωτα με τη Δέσπω Διαμαντίδου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1955 σε παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, όταν εκείνος ήταν ακόμα μαθητής στη σχολή και εκείνη ήδη είχε ήδη μια σπουδαία πορεία ήδη στο ενεργητικό της.

Εκείνη ήταν 18 χρόνια μεγαλύτερή του, κάτι που μπορεί να είχε σκανδαλίσει την συντηρητική κοινωνία της εποχής. Μάλιστα, φήμες τους ήθελαν να έχουν παντρευτεί κρυφά, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της εποχής, ο νεαρός τότε ηθοποιός μαγεύτηκε από την ευγενική της φυσιογνωμία και τη γοητεία της και οι δυο τους καθόλου δεν προβληματίστηκαν για τα 18 χρόνια που τους χώριζαν.

Στο προφίλ του δημοσιογράφου και συλλέκτη Αρη Λουπάση είδαμε στα stories μια σπάνια φωτογραφία της Δέσπως Διαμαντίδου με τον Δημήτρη Παπαμιχήλ από τη θάλασσα, την εποχή που ήταν ζευγάρι.

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με τη Δέσπω Διαμαντίδου στη θάλασσα με τα μαγιό τους

Η φωτογραφία του ζευγαριού δημοσιεύτηκε καθώς σαν χθες, 13 Ιουλίου, η Δέσπω Διαμαντίδου γεννήθηκε το 1916 στον Πειραιά.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *