Ο Αλόνσο «ξύπνησε» το… 1995

o-alonso-ksupnise-to-1995Η El Pais έγραψε ότι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο της Βαρκελώνης μετά το ατύχημά του, πριν από δύο εβδομάδες, ο πιλότος της Formula 1 όταν ρωτήθηκε από τον γιατρό ποιος ήταν, τι δουλειά κάνει και τι θα ήθελε να κάνει στο μέλλον ο Φερνάντο Αλόνσο απάντησε: «Με λένε Φερνάντο, οδηγώ καρτ και θα ήθελα να γίνω οδηγός της Formula 1».

Το 1995, όταν ο Αλόνσο ήταν 13 ετών και πήγαινε σχολείο στην πόλη από όπου κατάγεται το Οβιέδο. Ο πατέρας του ήταν ερασιτέχνης οδηγός αγώνων καρτ και είχε φτιάξει ένα καρτ για τον γιο του όταν ήταν μόλις τριών ετών.

Ο 33χρονος οδηγός δεν μπορούσε να θυμηθεί το ντεμπούτο του στη Formula 1 το 2001, τα δύο παγκόσμια πρωταθλήματα που είχε κερδίσει ούτε και τα τέσσερα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ο Φερνάντο Αλόνσο έγραψε στο twitter: Θα είναι δύσκολο να μην είμαι στην Αυστραλία, αλλά καταλαβαίνω στις συστάσεις. Ενα δεύτερο ατύχημα σε λιγότερες από 21 μέρες «ΟΧΙ».

«It will be tough not to be in Australia, but I understand the recommendations. A second impact in less than 21 days “NO” ».

Ο Φερνάντο Αλόνσο βγήκε από το νοσοκομείο και οι γιατροί του πρότειναν ξεκούραση. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας τους.

«Ο Φερνάντο αντιλαμβάνεται και αποδέχεται τις συμβουλές των γιατρών κι έτσι τα δύο μονοθέσια της McLaren θα έχουν πιλότους τον Τζένσον Μπάτον και τον αναπληρωματικό Κέβιν Μάγκνουσεν».

Φωτογραφία: mirrormirror.co.uk 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *