Ξεκινάει τώρα το 84ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

kop1

Με την συμμετοχή 428 αθλητών από 26 σωματεία όλης της Ελλάδας που στελεχώνουν 307 πληρώματα ξεκινάει αυτήν την ώρα στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά η Α΄Φάση του 84ου πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας που αφορά στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων Ανδρών-Γυναικών κάτω των 23 ετών , Ανδρών-Γυναικών και Ανδρών-Γυναικών Ελαφρών βαρών.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιλαμβάνει συνολικά 51 προκριματικές σειρές σε όλες τις κατηγορίες με την πρώτη να ξεκινάει στις 08:00 και την τελευταία στις 13:50. Την Παρασκευή θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί και οι ημιτελικοί ενώ το σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το «κυρίως πιάτο» του πρωταθλήματος με τους τελικούς στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και κάτω των 23 το Σάββατο και αυτούς των Ανδρών-Γυναικών και ελ βαρών την Κυριακή.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας ο καιρός αναμένεται ιδανικός το τετραήμερο των αγώνων και προβλέπεται κοσμοσυρροή στο κωπηλατοδρόμιο. Η είσοδος για το κοινό και τις τέσσερις μέρες του πρωταθλήματος θα είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά οι κληρώσεις των προκριματικών της πρώτης ημέρας των αγώνων ΕΔΩ

kopi

Κοινοποίηση:

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *