Απορία δημοτών: Σε ποιον ανήκει η μπάντα του Δήμου Καστοριάς κ. Δήμαρχε;

κατάλογος

Το ερώτημα δεν είναι καθόλου ρητορικό. Και απευθύνεται προς τον δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή από πολλούς συμπολίτες μας, οι οποίοι έκπληκτοι διαβάζουν σχεδόν  καθημερινά στο διαδίκτυο τα προσωπικά ευχαριστήρια  του προέδρου της “Ακαδημίας – Θωμάς Μανδακάσης” κ. Ιωάννη Τσακιρίδη για τις δωρεές διαφόρων συμπολιτών μας προς την φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Καστοριάς!

Μάλιστα ο κ. Τσακιρίδης σε πρόσφατο δημοσίευμά του ευχαριστεί δύο συμπολίτισσές μας “για την ευγενική τους χειρονομία να δωρήσουν στο μουσικό τμήμα της Ακαδημίας Θωμάς Μανδακάσης (sic) ένα μουσικό όργανο… ώστε να αξιοποιηθεί στην προσπάθεια που καταβάλλεται (;) για την δημιουργία φιλαρμονικής ορχήστρας στην πόλη και τον δήμο της Καστοριάς”!

Από τα παραπάνω συνάγεται ότι ο κ. Τσακιρίδης προσφέρεται εθελοντικά και ανιδιοτελώς μέσω της “Ακαδημίας” του να δημιουργήσει φιλαρμονική ορχήστρα για τον Δήμο!

Και φυσικά επιμελώς αποκρύπτει (για δικούς του λόγους) ότι πριν από ένα χρόνο του ανατέθηκε από τον Δήμο Καστοριάς, έναντι του ποσού των 19.000 €, η δημιουργία φιλαρμονικής (χωρίς κανένα ορατό μέχρι στιγμής αποτέλεσμα) την οποία τώρα εμφανίζει ως “μουσικό τμήμα της Ακαδημίας” του!

Μήπως ο Δήμος Καστοριάς οφείλει κάποιες εξηγήσεις προς τους φορολογούμενους δημότες για το άν “έπιασαν τόπο” τα χρήματα που διατέθηκαν για την φιλαρμονική ή μήπως κάποιοι βαυκαλίζονται ανέξοδα εις υγείαν των κορόϊδων;

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *