Ντροπιαστική ήττα με 10-0 για την Εθνική Νέων!

Ντροπιαστική ήττα με 10-0 για την Εθνική Νέων!

Ξινό βγήκε το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας στην Εθνική U19 η οποία γνώρισε ντροπιαστική ήττα με 10-0 από την Ελβετία.

Η Εθνική αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 38′ αλλά φυσικά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για το ταπεινωτικό 10-0 από την Ελβετία σε φιλικό ματς.

Τα γκολ σημείωσαν οι Τράσελ (17΄, 57΄), Τουρκές (21΄ πέν., 45΄+2), Ζακάρια (30΄), Μπιτίκι (33΄), Χούνζικερ (48΄, 61΄), Ομπερλίν (75΄, 78΄) ενώ η Ελλάδα είχε ένα δοκάρι με τον Γιαλαμίδη στο 54΄.

Ο Βασίλης Τζαλακώστας ήταν απογοητευμένος μετά το ματς: “Όπως στο προηγούμενο ματς, έτσι και στο σημερινό ξεκινήσαμε νωθρά, με τη διαφορά ότι τώρα το πληρώσαμε, καθώς δεχθήκαμε γκολ σχεδόν σε κάθε επίθεση των αντιπάλων. Με το 5-0 στη ημίχρονο και το αριθμητικό μειονέκτημα επήλθε η κατάρρευση στο δεύτερο 45λεπτο.

Είχαμε απαράδεκτη αγωνιστική συμπεριφορά και έλλειψη πειθαρχίας. Οφείλουμε να αλλάξουμε νοοτροπία σε όλους τους τομείς αν θέλουμε να βελτιωθούμε. Ελπίζω η ήττα αυτή να γίνει ένα καλό μάθημα για όλους.”

Ελβετία: Χόφερ, Νγκουγέν (66΄ Γκαρσία), Μπιτίκι, Ελβέντι, Ζακάρια, Χούνζικερ (79΄ Ίτεν), Κούρσνερ, Ντομίνγκες (46΄ Παλιούκα), Τουρκές, Τράσελ (66΄ Ομπερλίν), Μιλοσάβλιεβιτς (79΄ Κλάινερ)

Ελλάδα: Βασιλειάδης (65΄ Ηλιάδης), Πόζογλου (65΄ Τσολακίδης), Οικονόμου, Βατουσιάδης, Τσιμίκας (46΄ Γιαλαμίδης), Καραχάλιος, Δώνης (66΄ Μπαστακός), Ρούσσος, Αρναούτογλου (55΄ Μηλιώτης), Δεληγιαννίδης (46΄ Σάλιακας), Κουλούρης (46΄ Παπαδόπουλος)

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *