"Λυτρωτής" για τον Άρη ο Πόι

`Λυτρωτής` για τον Άρη ο Πόι

Ο Άρης αγχώθηκε απέναντι στον Εθνικό Αγιονερίου και χρειάστηκε το γκολ του Πόι στο 82′ για να ξαναπάρει το προβάδισμα και να φτάσει τελικά στη νίκη με 3-1.

Ο Μάουρο Πόι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Άρη στον αγώνα απέναντι στον Εθνικό Αγιονερίου αφού έβγαλε δύο ασίστ και σκόραρε το κρίσιμο γκολ της ομάδας του.

Στο 18′ οι “κίτρινοι” άνοιξαν το σκορ με το πλασέ του Παπαδόπουλου αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν την απάντηση με τον Μήτσικα.

Ο χρόνος πίεζε τους γηπεδούχους και τη λύση έδωσε ο Πόι στο 82′ που έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του ενώ στο τέλος έδωσε ασίστ στον Χιντασέλι ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Άρης: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Γκόλιας, Φερνάντες, Λιόλιος, Προβατίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (78 Γκίνο), Σταυρόπουλος (62 Χιντασέλι), Πόι,Ρένια (46 Καπνίδης).

Εθνικός Αγιονερίου: Καλογεράκης, Μπουζούρας(79 Τσίλης), Ορφανός, Μιλκούδης, Αποστολάς, Καρασίμος, Μίτσικας (62 Δημητρακόπουλος), Γκελίνος, Γκέρτσος (66 Σακκάς), Στεφανίδης, Πεχλιβάνης.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *