Να γιατί η σαλάτα του εστιατορίου έχει πιο ωραία γεύση από τη δική σου!

Να γιατί η σαλάτα του εστιατορίου έχει πιο ωραία γεύση από τη δική σου!Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους η σαλάτες που τρως στα εστιατόρια είναι πιο νόστιμες από αυτές που φτιάχνεις στο σπίτι σου. Δες γιατί…

Η σαλάτα του εστιατορίου έχει αλάτι. Τα περισσότερα εστιατόρια βάζουν προσεκτικά αλάτι στις σαλάτες τους και μάλιστα προσθέτουν λίγο από αυτό και στα λαχανικά – όχι μόνο στο ντρέσινγκ. 

Στα εστιατόρια δεν φοβούνται το λίπος. Βάζουν πολύ περισσότερο λάδι (ή κάποιο άλλο λίπος) στη σαλάτα σου από ότι κάνεις εσύ στο σπίτι. 

Υπάρχει ποικιλία. Οι πιο νόστιμες σαλάτες είναι αυτές που έχουν πολλά συστατικά. Εκείνες που αποτελούνται μόνο από πρασινά δεν είναι τόσο νόστιμες όσο εκείνες που περιέχουν και άλλα υλικά, όπως κοτόπουλο, τυρί, μπέικον, μανιτάρια, πιπεριές και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. 

Σερβίρουν σε μεγάλα μπολ. Ένα tip που πρέπει να θυμάσαι όταν φτιάχνεις και εσύ σαλάτα στο σπίτι είναι ότι πρέπει να την βάζεις σε μεγάλο μπολ για να μπορείς να ανακατεύεις καλά όλα τα υλικά. Στα εστιατόρια κάνουν αυτό ακριβώς. 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *