Νέα εφαρμογή λέει στην παρέα σου πότε μπορείς να βγείτε

free_app1-ipopgr

Ο δημιουργός της εφαρμογής Free σκέφτηκε ένα σύνηθες πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζεις: είναι Παρασκευή βράδυ και θέλεις να βγεις. Δεν ξέρεις όμως σε ποιον να στείλεις μήνυμα – στην παρέα σου, στο νέο σου φίλο από τη δουλειά ή στον κολλητό σου; Το Free σου λύνει τα χέρια καθώς ενημερώνει την παρέα σου πότε μπορείς να βγείτε.

 

Στην εφαρμογή μπορείς να δεις τι κάνουν οι φίλοι σου και αν μπορούν αν βγουν και το ίδιο μπορούν να δουν και οι ίδιοι για εσένα.

Στο app εμφανίζονται τρεις καταστάσεις: Going Out, Flexible, ή Busy οπότε οι φίλοι σου μπορούν να ξέρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή σε τι φάση είσαι και τι θα ήθελες να κάνεις.

Ακόμη αν έχεις κάνει check-in σε κάποιο μαγαζί μπορείς μέσω της εφαρμογής να κάνεις πρόσκληση σε ένα φίλο σου να έρθει.

Ο δημιουργός της εφαρμογής επιθυμεί να αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούν οι άνθρωποι μέσω των social media και να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλούς Millenials σήμερα: ποιος θα μπορεί να βγούμε σήμερα;

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *