Μπότας: «Δεν το περίμενα αυτό από τη Mercedes» [βίντεο]

ImageHandler2.ashx

Ξαφνιάστηκε από την εντολή της ομάδας του, να αφήσει τον Λιούις Χάμιλτον να περάσει, ο Βαλτέρι Μπότας, όπως ο ίδιος λέει στις δηλώσεις του μετά το Grand Prix της Formula 1.

Στον αγώνα της Formula 1 στη Ρωσία, η Mercedes αναγκάστηκε να πει στον Βαλτέρι Μπότας να κάνει χώρο στον Λιούις Χάμιλτον ώστε ο τελευταίος να περάσει μπροστά, όταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ που είναι ο κύριος ανταγωνιστής του Βρετανού στο πρωτάθλημα πλησίασε πολύ κοντά. Σύμφωνα με τον Τότο Βολφ, ήταν μια κίνηση της ομάδας να «προστατέψει» τον Χάμιλτον, όσο κι αν αυτό κακοφάνηκε στον Μπότας. Ο Φινλανδός, είπε «Δεν ήταν κάτι που είχαμε προγραμματίσει. Κανονικά, αναλύουμε κάθε πιθανότητα πριν τον αγώνα, κάθε σενάριο και το πως θα αντιδράσουμε σε διάφορες καταστάσεις. Αυτό που συνέβη σήμερα δεν περίμενα ποτέ να συμβεί, ήταν πολύ ξαφνικό όταν μου δόθηκε η εντολή. Σίγουρα δεν το περίμενα, για αυτό και είναι λίγο περίεργο. Πλησίαζα όλο και περισσότερο στον Φερστάπεν που ήταν με παλιά ελαστικά. Σχεδίαζα να τον προσπεράσω σε δύο γύρους, όμως ξαφνικά, μου είπαν να κάνω χώρο για τον Λιούις».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *