Κυνική ομολογία Πάγκαλου: Το ΠΑΣΟΚ κοροϊδεύει τους πολίτες!

Σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ, στο οποίο και καταλόγησε απόπειρα εξαπάτησης του λαού με στόχο να παραμείνει στην εξουσία, εξαπέλυσε γι’ ακόμα μια φορά ο Θόδωρος Πάγκαλος.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του βήματος ο πρώην υπουργός και επί σειρά ετών βουλευτής του κόμματος, είπε ότι δεν πρόκειται να το ξαναψηφίσει και ότι θα καλέσει το λαό να κάνει το ίδιο, καθώς όπως σημείωσε δεν έβαλε μυαλό και κοροϊδεύει τον κόσμο.

«Λέω όχι στον εκβιασμό ότι θα πέσει η κυβέρνηση ή θα χαθεί η παράταξη ή ο ένας και ο άλλος. Γαία πυρί μειχθήτω, να φτιάξουμε κράτος και κοινωνία και οικονομία που λειτουργεί! Όποιος το φτιάξει, είναι άξιος και οι άλλοι όλοι ανάξιοι», δήλωσε ο Πάγκαλος και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να τους ψηφίσω στις επόμενες εκλογές και θα καλέσω και το λαό να μην τους ψηφίσει γι’ αυτό το λόγο, διότι δεν έβαλαν μυαλό και επανέρχονται στα ίδια και κοροϊδεύουν τους πολίτες και επιδιώκουν να έρθουν ξανά στην εξουσία για να κάνουν τα ίδια που έκαναν πάντα».

Για τον Άδωνι Γεωργιάδη

«Από άλλο χώρο προέρχομαι εγώ και από άλλο χώρο ο κ. Γεωργιάδης και δεν έχω καμία συγγένεια ιδεολογική. Με εξαίρεση τον μακαρίτη τον Κατσιφάρα, ο μόνος που μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν πραγματικά υπουργός Ναυτιλίας και μπορούσε να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις του, παρότι δεν μπορούσε να λύσει όλα τα αιτήματα, αλλά είχε έλεγχο (ήταν ο κ. Γεωργιάδης). Και το ίδιο νομίζω ότι έκανε στο χώρο της υγείας, όπου εκκρεμούσαν αποφάσεις για δεκαετίες μερικές από αυτές, εφαρμόστηκαν και υλοποιήθηκαν και έχει κάνει κολοσσιαίο έργο στο υπουργείο Υγείας και πρέπει να μείνει στην ιστορία.»

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *