ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΣΕ ΕΓΓΛΕΖΟ

Στην αντεπίθεση πέρασε η πλευρά Αγγελή σε σχέση με τα όσα έχουν αναφερθεί για απευθείας αναθέσεις έργων. Ότι ακούσθηκε για απευθείας αναθέσεις που έκανε ο Τέρψης όσο ήταν δήμαρχος, το ίδιο έχει γίνει και από τον Χατζησυμεωνίδη υποστήριξε σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον Αντώνη Παραρά ο κ.Ζαχαρίας Παύλου σημειώνοντας στο τέλος ότι και στο δημοτικό συμβούλιο θα συζητηθεί και
πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία για να πάρουν τα πράγματα το δρόμο τους, εννοώντας προφανώς τη δικαστική οδό.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η επιτροπή παραλαβής για το συγκεκριμένο έργο σύμφωνα με τα λεγόμενα Παύλου, συνήλθε μετά από ενάμιση χρόνο και αποφάσισε να πληρώσει τον  προμηθευτή ενώ είχε αντίθετη άποψη- εισήγηση από τη νομικό σύμβουλο του δήμου.

Εντυπωσιακό επίσης είναι ότι τελικά όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στις προμήθειες του δήμου θα βρεις το όνομα Εγγλέζου. 50.000 από τον έναν 150.000 από τον άλλον, μια από τον Τέρψη, την άλλη από τον Χατζησυμεωνίδη κοκ.

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς ισχύει αλλά κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνουμε με το καθεστώς ασάφειας και παράξενης τακτικής των ανθρώπων που διαχειρίζονται δημοτικά και δημόσια κονδύλια.

Αναμένουμε απαντήσεις από το επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *