Καστοριά: Λένε οτι θέλουν…..Θα μείνει ΟΝΕΙΡΟ.

Capture

Στην δεκαετία του 90  στήν οδό Μητροπόλεως και Ομονοία γινόταν κάθε βράδυ χαμός . Καφέ, club ,εμπορικά. Ναι αλλά οι κάτοικοι της οδού Μητροπόλεως και Ομονοίας ενοχλώντουσαν, κάναν τα αδύνατα δυνατά να τα διώξουν για να ησυχάσουν .Ερήμωσαν τα πάντα  και σήμερα τι λένε; Ζητούν απλά πράγματα τα οποία θα δώσουν λίγη ζωή στο πάλαι ποτέ πολύβουο ιστορικό κέντρο της Καστοριάς.

Λένε οτι θέλουν ….

Καλαίσθητες ταμπέλες σε κεντρικά σημεία ώστε να οδηγείτε ο επισκέπτης προς την οδό Μητροπόλεως ταμπέλες στην πλατεία Ομόνοια ώστε αυτές να οδηγούνε τον επισκέπτη είτε προς τα βυζαντινά μνημεία της περιοχής είτε προς το λόφο του Προφήτη Ηλία αλλά και ακόμη προς την έξοδο της πόλης καθώς δεν είναι λίγοι όπως μας είπαν αυτοί που φτάνουν στην Ομόνοια και ρωτούν αν πάνε καλά προς Θεσσαλονίκη η Αθήνα η οπουδήποτε αλλού.

Καλαίσθητους ξύλινους κάδους απορριμμάτων και αποτσίγαρων τουλάχιστον ανά 100 μέτρα ξεκινώντας από την πλατεία Δαβάκη μέχρι και την Ομόνοια.

Παρτέρια  αν όχι με λουλούδια, με πράσινα φυτά τα οποία θα ομορφύνουν αισθητικά την περιοχή, τουλάχιστον ανά 50 μέτρα ξεκινώντας από την πλατεία Δαβάκη μέχρι και την Ομόνοια.

Να λειτουργήσει επιτέλους το σιντριβάνι που φτιάχτηκε στην πλατεία Ομόνοια εδώ και κάποια χρόνια.

Εχουμε μεγάλη πλάκα.

Αν γίνουν ολα αυτά θα γινει χαμός;Δεν νομίζω.

.Από τη δεύτερη θητεία της Δημαρχίας Παπουλίδη κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την περιοχή. Δεν είναι ετσι είναι το ακριβώς αντίθετο ο Παπουλίδης εκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για την περιοχή.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...