Έπεσε…μαχόμενος! Ανατροπή της ανατροπής, αλλά Θρύλε μπορείς να προκριθείς

Έπεσε...μαχόμενος! Ανατροπή της ανατροπής, αλλά Θρύλε μπορείς να προκριθείς (VIDEOS)

Ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή στο 61′ όμως η Γιουβέντους απέδειξε ότι είναι τεράστια ομάδα και επικράτησε με 3-2
– Ο Ρομπέρτο στις καθυστερήσεις έπιασε το πέναλτι του Βιδάλ και δίνει το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας
– Άτυχοι στο 2-2 οι “ερυθρόλευκοι” αφού το γκολ μπήκε μετά από καραμπόλες
– Η Ατλέτικο στην κορυφή του ομίλου μετά το 2-0 μέσα στη Σουηδία επί της Μάλμε

Εκπληκτικό ματς έγινε στο Juventus stadium. Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα, έπαιξε για τη νίκη αλλά η Γιουβέντους εκμεταλλεύτηκε την αμυντική του αδυναμία σε κάποιες φάσεις και δεν κατάφερε να πάρει το βαθμό που θα του έδινε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης. Οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν την ανατροπή στο 61′ με τα γκολ των Μποτία και Εντινγκά όμως ένα γκολ – καραμπόλα στο 65′ και το τέρμα του Πογκμπά έφερε και πάλι τούμπα το ματς.

Κομβική φάση για τον όμιλο το πέναλτι στις καθυστερήσεις που κέρδισε η Γιούβε. Ο Βιδάλ το εκτέλεσε όμως ο Ρομπέρτο απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι ο φύλακας – άγγελος της ομάδας του Μίτσελ. Το 3-2 δίνει προβάδισμα στον Ολυμπιακό στην ισοβαθμία με τους Ιταλούς.

Η Γιουβέντους που έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο μπήκε δυνατά στο γήπεδο και από την αρχή έκλεισε τον Ολυμπιακό στα καρέ του, χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα. Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία χάθηκε στο 16′ όταν ο Ρομπέρτο αντέδρασε εξαιρετικά στο δυνατό σουτ του Μαρκίζιο.

Το κακό για τον Ολυμπιακό έγινε στο 20′ όταν ο Πογκμπά έκανε την κούρσα και κέρδισε φάουλ σε πολύ καλή θέση. Τα φάουλ για τον Πίρλο μοιάζουν με… πέναλτι. Ο Ιταλός στην 100η του εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ έστειλε τη μπάλα εκεί που δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Ρομπέρτο.

Στις καθυστερήσεις έγινε η σημαντικότερη φάση. Ο Τέβες κέρδισε πέναλτι από τον Μιλιβόγιεβιτς αλλά ο Ρομπέρτο έκανε μεγάλη επέμβαση και κράτησε την ισοβαθμία για την ομάδα του.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Κιελίνι, Μπονούτσι, Λιχτστάινερ, Ασαμόα (83′ Περέιρα), Πίρλο, Πογκμπά, Μαρκίζιο (71′ Μαρκίζιο), Βιδάλ, Μοράτα (58′ Γιορέντε), Τέβες.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Μανιάτης (82′ Διαμαντάκος), Μιλιβόγιεβιτς, Εντινγκά (77′ Κασάμι), Τσόρι (71′ Φουστέρ), Αφελάι, Μήτρογλου.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε τη… δουλειά της αφού επικράτησε με 2-0 μέσα στη Σουηδία της Μάλμε και είναι επικεφαλής του ομίλου

Η βαθμολογία του Α ομίλου μετά από 4 αγώνες

Ατλέτικο Μαδρίτης 9
Ολυμπιακός 6
Γιουβέντους 6
Μάλμε 3

Επόμενη αγωνιστική – 26 Νοεμβρίου

21.45 Ατλέτικο Μαδρίτης – Ολυμπιακός
21.45 Μάλμε – Γιουβέντους

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *