ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ Καμμένος: Οποιος θέλει να προσκυνήσει τη Συγγρού, να φύγει τώρα -Δίνω και χαρτί καλής προϋπηρεσίας

Ανοιγμα προς τους αντιμνημονιακούς έκανε ο Πάνος Καμμένος, ενώ διεμήνυσε στα στελέχη των ΑΝΕΛ πως όποιος επιθυμεί να στραφεί προς τη ΝΔ να φύγει τώρα και θα πάρει… χαρτί καλής προϋπηρεσίας. 

«Οποιος θέλει να διαπραγματευτεί με την εξουσία, ας φύγει τώρα, κι εγώ θα του δώσω χαρτί καλής προϋπηρεσίας, για να προσκυνήσει την Συγγρού, αν θέλει», είπε ο πρόεδρος του κόμματος στην ομιλία του κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Συνέχισε να εξαπολύει πυρά κατά των βουλευτών που αποχώρησαν, μιλώντας για «πόλεμο χωρίς κανένα ηθικό ενδοιασμό» και για «εξαγορά βουλευτών» που φεύγουν «χωρίς λόγο, αφού τη μια μέρα είναι μαζί μας και την επομένη κάνουν δήλωση αποχώρησης», την ώρα που «η κυβέρνηση ψάχνει 180 βουλευτές για να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Παράλληλα όμως ο κ. Καμμένος έκανε άνοιγμα προς όλους όσοι είναι αντίθετοι με το Μνημόνιο, ακόμη κι αν το ψήφισαν κάποια στιγμή ή συμπορεύθηκαν με κομματικούς σχηματισμούς που το ψήφισαν. Διευκρίνισε όμως πως πρόκειται για πρόταση για συνεργασία και όχι για ένταξη των στελεχών αυτών στους ΑΝΕΛ, ενώ έκανε λόγο για «κυβέρνηση Σημίτη με πρωθυπουργό τον κ. Σαμαρά».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ παραδέχθηκε ότι ίσως να ήταν λάθος κίνηση η εμπλοκή του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές- γιατί δεν δόθηκε μάχη στις ευρωεκλογές και υπήρξαν συγκρούσεις στελεχών- αλλά συμπλήρωσε πως δεν μετανιώνει.

«Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη. Σταματάει κάθε διάλογος και χτίζουμε το κίνημα από την αρχή. Σπάστε τις καρέκλες στο κόμμα, να βγούμε στις γειτονιές» είπε ο κ. Καμμένος και κάλεσε πίσω «όλους εκείνους που πικράναμε και αποκλείσαμε».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *