Η Μπιγιονσέ στο πιο σέξι βίντεο κλιπ της για την ταινία «50 Shades of Grey»

i-mpigionse-sto-binteo-klip-tou-50-shades-of-grey.w_hr

Η πρώτη φορά που ακούσαμε το τραγούδι Haunted ήταν όταν κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου 50 Shades of Grey.

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες η Μπιγιονσέ προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο, δημοσιεύοντας όλα τα βίντεοκλιπ του νέου άλμπουμ της στο κανάλι της στο Youtube, ενώ παράλληλα όλα τα τραγούδια της έγιναν επιτέλους διαθέσιμα στο Spotify.

Από τα 14 videos το Haunted ξεχωρίζει και έχει ήδη ενθουσιάσει τους εκατομμύρια θαυμαστές του βιβλίου που ανυπομονούν για την ταινία.

Το βίντεοκλιπ εκτυλίσσεται σε ένα στοιχειωμένο ξενοδοχείο και είναι γεμάτο σκοτεινές ερωτικές σκηνές που σε πολλούς θύμισαν το «Justify My Love» της Μadonna ή και το «Karmakoma» των Massive Attack.

 

Ήδη το Μadonaramma έκανε τις ανάλογες συγκρίσεις και εντόπισε τα σημεία της αντιγραφής από διάφορα βίντεο κλιπ της Μαντόνα.

 [youtube https://www.youtube.com/watch?v=K4r4lysSgLE]

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *