Η Μαρία Πρωτόπαππα όπως δεν την έχουμε ξαναδεί -Με διάφανο δαντελένιο τοπ και κόκκινο κραγιόν στην πρεμιέρα της Φόνισσας

maria-protopappa-fonissa_0

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας η ταινία της Εύας Νάθενα, «Φόνισσα» με βασικές πρωταγωνίστριες Καριοφυλλιά Καραμπέτη και τη Μαρία Πρωτόπαππα, η οποία εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Η Μαρία Πρωτόπαππα εμφανίστηκε με total black look, ένα σύνολο που ναι μεν είναι ασφαλές ωστόσο είχε έντονο το σέξι στοιχείο, αποφεύγοντας τις υπερβολές και τα στιλιστικά παραπτώματα.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός φόρεσε ένα διάφανο, μαύρο, δαντελένιο τοπ με σακάκι και σατέν παντελόνι από κάτω. Ολοκλήρωσε τη glam εμφάνισή της με κόκκινο κραγιόν και σκουλαρίκια.

Η ταλαντούχα ηθοποιός που το κοινό απολαμβάνει μέσα από τον ρόλο της «Μαρίνας» στον Σασμό, έκλεψε πραγματικά τις εντυπώσεις, με το look της να μη θυμίζει σε τίποτα την ηρωίδα που ενσαρκώνει μέσα από την τηλεόραση του Alpha.

Δείτε τη Μαρία Πρωτόπαππα

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *