Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας: Σημαντικη αποφαση του Υπ . Οικονομικών για τις γουνοποιητικές επιχειρήσεις

86f46ca3cde59dd03fcaa9ad1eba63ce_XL

Μετά από συντονισμένες παρεμβάσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας αλλά και της σχετικής συνάντησης στο Υπ . Οικονομικών με τον αναπληρωτή Υπουργό των Οικονομικών κ. Τ. Αλεξιάδη και την Γ.Γ.Δ.Ε κ. Σαββαϊδου  εκδόθηκε μια πολύ σημαντική απόφαση για τις γουνοποιητικές και όχι μόνο επιχειρήσεις.  Πιο συγκεκριμένα μετά και από την κατάθεση σχετικού υπομνήματος από τον Πρόεδρο κ. Κοσμίδη και τον Οικονομικό Σύμβουλο της Ε.Ο.Γ κ. Νίκο Ρίζο, εκδόθηκε η απόφαση, ΠΟΛ.1194/27.8.2015, με την οποία εκσυγχρονίζεται ,  η  Διαδικασία απαλλαγής από το Φ.Π.Α. εισαγωγής αγαθών που προορίζονται να εξαχθούν ή να παραδοθούν σε υποκείμενο στο Φ.Π.Α. πρόσωπο εγκατεστημένο σε άλλο Κράτος-Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας από κοινού με τα πρωτοβάθμια συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις της για την αντιμετώπιση και επίλυση ζητημάτων που αφορούν τους γουνοποιούς.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *