Εκτός ΑΝΤ1 σημαντικά στελέχη- Το μέλλον της Γκαγκάκη

ektos-ant1-simantika-stelexi--to-mellon-tis-gkagkakiΤη νύχτα της Παρασκευής 27 Φεβρουαρίου έσκασε σαν βόμβα στον τηλεοπτικό χώρο η είδηση ότι ο ΑΝΤ1 έδειξε την πόρτα της εξόδου σε ανθρώπους που συνεργάζονται πολλά χρόνια με τον σταθμό, σε καίριες θέσεις και ετοιμάζονται και άλλες αποφάσεις να γίνουν πράξη λόγω περικοπών και συρρίκνωσης εξόδων.
Οι πρώτες φήμες ήθελαν τη «σιδηρά κυρία» της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων του ομίλου να απολύθηκε, αλλά σύντομα αυτό που κυκλοφόρησε είναι ότι το πιο γνωστό όνομα από τα «θύματα» των περικοπών είναι το δεξί της χέρι και Υπεύθυνος Τύπου του Ομίλου Antenna, Κώστας Τσολάκης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το μέλλον της Κατερίνας Γκαγκάκη, που δεν «έφυγε» χθες, θα αποφασιστεί σε 30 περίπου μέρες, όπου και λήγει το συμβόλαιό της.  Οι πρώτες αντιδράσεις για την απομάκρυνση του Κώστα Τσολάκη, είναι μία τεράστια έκπληξη για τον άνθρωπο που εδώ και πολλά χρόνια δούλευε σκληρά και στήριζε τις αποφάσεις του σταθμού.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *