Παναγιώτης Ψωμιάδης πουλάει παπούτσια για διαβητικούς στην TV video

934c59c0e3320437ba89d514ee99e607_XLΌπως συνηθίζει να λέει κι ίδιος «καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή». Πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον γνωστό «Πανίκα» της Θεσσαλονίκης.

Ο «Ζορό» της συμπρωτεύουσας, λίγες μέρες μετά τη μεταμφίεσή του σε Μέρκελ με αφορμή τις Απόκριες, «ζήλεψε» τη «δόξα» των τηλεαστέρων Άδωνι Γεωργιάδη, Κυριάκο Βελόπουλο και Γ. Λιακόπουλο κι έτσι οι τηλεθεατές σε λίγο καιρό θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν ανατομικά παπούτσια για διαβητικούς, σε τιμή ευκαιρίας, από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, αφού οι δοκιμαστικές πρόβες για τον πρώην νομάρχη σε ρόλο τηλεπωλητή μόλις άρχισαν.

Στο δοκιμαστικό βίντεο ακούγεται να λέει για το… παπούτσι που κρατά στα χέρια του: «Είναι φτιαγμένο από ειδικό υλικό, κατάλληλο να απορροφά κραδασμούς στο περπάτημα…Είναι άνετο, ξεκούραστο, κατάλληλο για τραυματισμένα πόδια. Το σημαντικότερο; Το προλαμβάνειν αντί του θεραπεύειν».

Ο ίδιος πιστεύει πως η κοινωνία θα αγκαλιάσει τη νέα προσπάθειά του, καθώς όπως λέει «πρέπει να δουλέψω για να κρατηθώ όρθιος. Και στο κάτω κάτω η δουλειά δεν είναι ντροπή».

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=lMleoOAYi4U]

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *