Διαμαρτυρία ΕΟΓ, ΣΓΚ και Εκτροφέων για την εξαίρεσή τους από την τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε ο Ζ. Τζηκαλάγιας

thlediaskepsi

Επιστολή των φορέων της γούνας: «Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή των καλεσμένων στο πάνελ της τηλεδιάσκεψης από εσάς, τον Κυβερνητικό Βουλευτή και εκπρόσωπό μας;»

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥΝΑΣ   ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΚΤΡΟΦΕΩΝ ΓΟΥΝΟΦΟΡΩΝ ΖΩΩΝ

ΠΡΟΣ: ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κο ΖΗΣΗ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑ

Στο groundzero της τοπικής μας οικονομίας μετά την επέλαση του κορονοϊού, οι έχοντες και κατέχοντες της περιοχής μας προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να ανταποκριθούν στην αγωνία των ανθρώπων για επιστροφή στην κανονικότητα με τις λιγότερες δυνατές απώλειες σε θέσεις εργασίας.

Μόλις χθες, η κ. Τελιγιορίδου, βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, σε τηλεδιάσκεψη για την αντιμετώπιση των ζητημάτων του Νομού Καστοριάς, κάλεσε για ενημέρωσή της το σύνολο των εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων και ημών.

Σήμερα με έκπληξη πληροφορούμαστε μέσω Δελτίου Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ ότι εσείς κε Τζηκαλάγια, όντας Κυβερνητικός Βουλευτής της Ν.Δ. διοργανώσατε και συντονίσατε-έστω και μεταχρονολογημένα- τηλεδιάσκεψη με ανώτατα κυβερνητικά στελέχη και πιο συγκεκριμένα, τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απ. Βεσυρόπουλο, τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ν. Παπαθανάση, και τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου κ. Π. Σταμπουλίδη, και συγκεκριμένους εκπροσώπους φορέων της περιοχής.

Και διερωτόμαστε, με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή των καλεσμένων στο πάνελ της τηλεδιάσκεψης από εσάς, τον Κυβερνητικό Βουλευτή και εκπρόσωπό μας;

Κύριε Τζηκαλάγια πιστεύετε ότι εκπροσωπήθηκαν επαρκώς οι παραγωγικοί φορείς, και πιο συγκεκριμένα θεωρείτε ότι ήταν παρών ο κλάδος της γούνας ή μήπως δεν γνωρίζετε ποια είναι τα συλλογικά όργανα εκπροσώπησης της γούνας της περιοχής μας και τί εκπροσωπεί το κάθε ένα από αυτά;

Κι επειδή είναι γνωστό ότι είστε αφοπλιστικά ειλικρινής, θα θέλαμε μια απάντηση στο ερώτημα, «Ποιος θα πρέπει να πει μια καλή κουβέντα και για μας;» από αυτές που εσείς ξέρετε να λέτε για τους οικείους σας, γιατί πολύ φοβόμαστε για τα αποτελέσματα από αυτά που θα γίνουν για μας χωρίς εμάς.

Θεωρώντας ότι σύντομα θα αρθούν οι περιορισμοί μετακίνησης, θα αναμένουμε με αγωνία τη συμμετοχή μας σε μελλοντικές διασκέψεις αυτού του περιεχομένου, και ευχόμαστε η μετάβασή μας στην Αθήνα να γίνει με την Αερομεταφερόμενη που θα εγκατασταθεί όπως πληροφορηθήκαμε χάρις στις ενέργειές σας στην Καστοριά.

Με εκτίμηση,

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΝΑΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ “Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ”
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΚΤΡΟΦΕΩΝ ΓΟΥΝΟΦΟΡΩΝ ΖΩΩΝ

sentra.com.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...