Δεν πάει το μυαλό σας!!! Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό όταν μάθετε πού και πότε έχει τραβηχτεί αυτή η φωτογραφία!!! (PHOTOS)

H φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην Καμπούλ, στις αρχές της δεκαετίας του ΄70. Η πόλη, που αργότερα έγινε πρωτεύουσα των μισογύνηδων Ταλιμπάν, ήταν το λεγόμενο Παρίσι της Ανατολής. Ήταν μία κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα, όπου οι όμορφες Αφγανές κοπέλες ντύνονταν σύμφωνα με τα δυτικά πρότυπα και μπορούσαν να μορφώνονται, να ψωνίζουν, να πίνουν και να διασκεδάζουν….

Η εισβολή της ΕΣΣΔ και η μετέπειτα βοήθεια των Αμερικανών στους Ταλιμπάν, μετέτρεψε τη χώρα σε θρησκευτικό γκέτο και οι γυναίκες μπορούσαν πλέον να κυκλοφορούν μόνο με την μπούργκα και εφόσον συνοδεύονταν από κάποιον άνδρα της οικογένειας.

Όχι ότι σήμερα έχει αλλάξει ιδιαίτερα αυτό το σκηνικό, παρά την πτώση των Ταλιμπάν, που παραμένουν μια υπολογίσιμη δύναμη στη χώρα.

Στην επόμενη φωτογραφία, Αφγανές κοπέλες φωτογραφίζονται σήμερα μετά από ένα κοσμικό γεγονός!…

ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΦΩΤΟ…….

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...