Δήμος Καστοριάς: Συνεδρίαση επιτροπής ποιότητας ζωής με 5 θέματα

dhmoskastoriasΣας παρακαλούμε την  Τρίτη 14  Οκτωβρίου  2014 και ώρα 12:30 μ.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) για συνεδρίαση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα:

1.      Έγκριση ή μη χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (σχετικές αιτήσεις των Γρηγοριάδη Χαράλαμπου και Βλαχάκη Αικατερίνης).

2.      Σφράγιση – επιβολή προστίμου παιδότοπου

3.      Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη μέτρων προστασίας και διαχείρισης ενός ατόμου πλατάνου επί της οδού Ορεστιάδος 19 εντός της πόλεως Καστοριάς.

4.      Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για κατασκευή ράμπας πρόσβασης ΑΜΕΑ στο πεζοδρόμιο μπροστά από την καφετέρια STATE επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου 53 στην Δ.Κ. Καστοριάς.

5.      Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση μελέτης και κατασκευή των στεγάστρων της νέας αφετηρίας της Αστικής Επιβατικής Συγκοινωνίας – καθορισμό νέας θέσης στάσης

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *