Γιατί οι γυναίκες θέλουν σεξ με άνδρες που έχουν τατουάζ

manwoman1

Μπορεί ένα τατουάζ να αυξήσει την γυναίκεια λίμπιντο και να κάνει έναν άνδρα πιο θελτικό, αρρενωπό και σεξουαλικό;

Πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι η απάντηση είναι καταφατική. Τα τατούαζ μπορεί να είναι «αυτό που θέλουν οι γυναίκες»; Κι όμως τα πορίσματα της έρευνας δείχνουν ότι η στάση των γυναικών όσο αφορά το σεξ απέναντι στους άνδρες που έχουν τατουάζ (και body art) είναι διαφορετική από αυτή που έχουν απέναντι στους άνδρες που δεν έχουν τατουάζ.

Η έρευνα έδειξε ότι τα τατουάζ δελεάζουν το γυναικείο φύλο και το τραβούν το βλέμμα σαν μαγνήτης.

Η έρευνα διεξήχθη μεταξύ 2.500 ετεροφυλόφιλων ανδρών και γυναικών. Από τις γυναίκες ζητήθηκε να εκφράσουν την γνώμη τους για άνδρες που ήταν γυμνοί από την μέση και πάνω και είχαν τατουάζ σε διαφορετικά σχέδια και άνδρες που δεν είχαν. Οι άνδρες που είχαν τατουάζ είχαν την τάση να τα επιδεικνύουν. Οι γυναίκες περιγράφοντας την γνώμη τους για τους άνδρες που είχαν τατουάζ, εξέφρασαν την άποψη ότι τους φαίνονταν περισσότερο επιθετικοί, αρρενωποί, με καλύτερη υγεία, από τους άνδρες που δεν είχαν τατουάζ.

Το συμπέρασμα των ερευνητών ήταν ότι το να έχει κάποιος άνδρας τατουάζ επηρεάζει την γνώμη των γυναικών για την εικόνα του. Oι άνδρες με τατούαζ φαίνονταν με υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης και με καλύτερες επιδόσεις στο σεξ.

«Τα τατουάζ στον άνδρα όχι μόνο επηρεάζουν την γνώμη μιας γυναίκας αλλά μπορούν να αυξήσουν τον ανταγωνισμό μεταξύ των ανδρών.

Τα πράγματα είναι διαφορετικά στις περιπτώσεις των γυναικών που αναζητούν έναν ρομαντικό σύντροφο.

Η πολύ μεγάλη αρρενωπότητα, εδώ, έχει τα μειονεκτήματά της καθώς μερίδα γυναικών συνέδεσε τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης με μια «σκοτεινή» πλευρά τους: πράξεις βίας, τάση για απιστία και όχι με ρομαντισμό ή συντροφικότητα. Σύμφωνα με το Indepedent, oι γυναίκες έκριναν τους άνδρες με τατουάζ ως όχι τόσο συζύγους ή μπαμπάδες, σε βάθος χρόνου.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...