ΒΟΜΒΑ μεγατόνων από τη Μαρία Μπεκατώρου! Από ποιο κανάλι ζητούν την παρουσιάστρια;;;

ΒΟΜΒΑ μεγατόνων από τη Μαρία Μπεκατώρου! Από ποιο κανάλι ζητούν την παρουσιάστρια;;;

Ναι καλά τα πάνε αλλά όταν έχουν «όρεξη» πετάνε και τις σπόντες τους. Είπαμε δεν σφάζονται αλλά δεν είναι και κολλητήρια. Η Μαρία Μπεκατώρου την έριξε την μπηχτή της στον Γρηγόρη με αφορμή την εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου.

Ο παρουσιαστής πριν την αποχαιρετήσει της είπε πως έχει γράψει ιστορία στο ελληνικό τραγούδι με την Μαρία να την αποκαλεί «Είδωλο». «Τι βλακεία είναι αυτό; Άκου είδωλο και βλακείες» σχολιάζει ο Γρηγόρης με την Μπεκατώρου να μην αφήνει τίποτα να πέσει κάτω: «Βλακεία… ε; Πότε θα πω κάτι έξυπνο;».

Εντάξει καταλαβαίνω ότι η Μαρία έχει τις μαύρες της μετά την απόφαση του καναλιού να μην δούμε το show των μεταμφιέσεων που ήταν πρώτο βιολί. Καταλαβαίνω επίσης και την τραγική συγκυρία στο κανάλι που ο ένας φεύγει μετά τον άλλον.

Προτείνω στο κορίτσι να κουλάρει λίγο… διότι ο χρόνος δεν είναι ο μόνος που την πιέζει για να κάνει κάτι μεγάλο… αλλά και η εποχή. Οπότε Μαρία σκέψου-επειδή το χεις το μυαλό- ότι οι καλές συνεργασίες είναι δεδομένο ότι δίνουν διάρκεια στο γυαλί… Κάτι που χρειάζεσαι περισσοτερο εσύ παρά οι άλλοι για να τρέχουν και οι λοιπές δουλειές σου…
Εκτός αν η πρόταση απο τον alpha σου έχει ανοίξει την όρεξη και την έχεις δει αλλιώς… κάτι που δεν θέλω να το πιστέψω…

nassosblog

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *