Βαρέλι χωρίς πάτο: Κόβεται σήμερα το Βαρέλι χωρίς πάτο: Κόβεται σήμερα το ρεύμα σε έξι κτίρια – δομές του Δήμου Καστοριάςσε έξι κτίρια – δομές του Δήμου Καστοριάς

dei3

«Μαύρο» πέφτει σήμερα Τρίτη σε 6 δομές του Δήμου Καστοριάς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της sentra.com.gr.

Δημοτικό σχολείο Απόσκεπου, Σπίτι παιδιού Βυσσινιάς, Αποδυτηρια Πενταβρυσου, Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου, Εθνικός Οργανισμός Πρόνοιας Ιεροπηγής και Σπίτι Παιδιού Πολυκάρπης, θα βυθιστούν στο σκοτάδι, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών στη ΔΕΗ!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο νέος δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, έχει ζητήσει αναλυτική κατάσταση όλων των χρεών του Δήμου προς τη ΔΕΗ, ώστε να ρυθμιστούν και να μπει τέλος στη… ρουτίνα των διακοπών ρεύματος.

Σε επικοινωνία του Χρήστου Νατσούλη με τη ΔΕΔΔΗΕ στην Καστοριά, ενημερώθηκε ότι οι αποφάσεις διακοπής ρεύματος αποφασίζονται από την κεντρική διοίκηση στην Αθήνα και ισχύει για τους Δήμους, ότι ακριβως για όλους τους πελάτες (οικιακούς, επιχειρήσεις).

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...