Αποκλειστικό: Ο Αρναούτογλου στον ALPHA

Ξαφνικά βρέθηκε χωρίς τηλεοπτική στέγη. Αλλά όπως γνωρίζει πολύ καλά «έχει ο καιρός γυρίσματα» και μετά την κακοκαιρία, έστω κι αν αργήσει, κάποτε βγαίνει ο ήλιος. Έτσι, μετά τα… ακραία καιρικά φαινόμενα που αντιμετώπισε στο χώρο εργασίας του επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο με σκοπό να μας ενημερώνει για «τα γυρίσματα του καιρού».

Ο λόγος για τον Σάκη Αρναούτογλου που μετά το «λουκέτο» στην ΕΡΤ και δη της ΕΤ3 όπου εργαζόταν παρουσιάζοντας το δελτίο καιρού, βρέθηκε εκτός τηλεόρασης.
Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες μου συμφώνησε με τον ALPHA για να παρουσιάζει καθημερινά δελτίο καιρού. Από τις 6 Οκτωβρίου λοιπόν ο Σάκης Αρναούτογλου επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και κάθε μέρα στις 17:50 θα ενημερώνει τους τηλεθεατές για την πρόγνωση του καιρού. Το δελτίο θα είναι περίπου δεκάλεπτης διάρκειας και με τον τρόπο που έκανε τον Σάκη Αρναούτογλου να κερδίσει μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών κατά την περίοδο παρουσίασης του δελτίου καιρού από τη συχνότητα της ΕΤ3. Κάτι που αναμένεται να γίνει και τώρα μέσα από την καινούργια του τηλεοπτική στέγη, αυτή του ALPHA.

Έτσι τώρα ο Σάκης Αρναούτογλου, όπως κι ο αδερφός του Γρηγόρης που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη παρουσιάζοντας εκπομπές στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και την ΕΤ3, μετακομίζει κι αυτός επίσημα στην Αθήνα για να εργαστεί στο κανάλι της Κάντζας.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *