ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΛΚΟΛ ΓΙΑΝΓΚ Και οι ροκάδες γερνάνε: O κιθαρίστας των AC/DC αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας

Και οι ροκάδες γερνάνε: O κιθαρίστας των AC/DC αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υ

Εγκαταλείπει τους AC/DC ο ιστορικός κιθαρίστας και δεύτερη φωνή της μπάντας, Μάλκομ Γιανγκ, λόγω σοβαρών προβλημάτων με την υγεία του.

Οπως έγινε γνωστό από τον ατζέντη του συγκροτήματος, ο Γιανγκ δεν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στους AC/DC, ενώ τη θέση του στην παγκόσμια περιοδεία Rock or Bust που έχει προγραμματιστεί για το 2015, θα πάρει ο ανιψιός του και επίσης κιθαρίστας Στίβι Γιανγκ.

Η φύση της ασθένειας από την οποία πάσχει το ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος χαρακτηρίζεται ως απόρρητη, ωστόσο επισημαίνουν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι «πολύ σοβαρή»

Πηγή κοντά στην οικογένεια αναφέρει χαρακτηριστικά: ««Αν ήσουν μαζί του στο δωμάτιο και έβγαινες έξω, όταν θα επέστρεφες δεν σε αναγνώριζε. Έχει χάσει εντελώς τη βραχυπρόθεσμη μνήμη του»

Μιλώντας στο περιοδικό Classic Rock, ο τραγουδιστής των AC/DC Μπράιαν Τζόνσον δήλωσε: «Μας λείπει ο Μάλκομ. Είναι μαχητής. Είναι στο νοσοκομείο, αλλά είναι μαχητής. Σταυρώνουμε τα δάχτυλα μας για να γίνει και πάλι καλά»

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *