Ανδρικοί συνδυασμοί ρούχων για τις κρύες μέρες του Χειμώνα!

antrikoi-sindiasmoi-rouxon

Οι άνδρες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία ανήκει σε αυτούς που λατρεύουν την απλότητα που προσφέρει το σορτσάκι και η κοντομάνικη μπλούζα το καλοκαίρι. Η άλλη φυσικά αφορά τους χειμερινούς τύπους. Πολλές στρώσεις ρούχων και μία ντουλάπα γεμάτη ανδρικά πανωφόρια και τονίζω το ανδρικά, γιατί είναι δικά του, όχι δικά της!

Για αυτούς που κατατάσσονται στην δεύτερη ομάδα, το συγκεκριμένο άρθρο είναι η ουτοπία. Έχουμε ξεχωρίσει κάθε βασικό κομμάτι που πρέπει να έχεις στην κατοχή σου φέτος τον χειμώνα. Και για εσένα που θέλεις πολλές στρώσεις ρούχων ακόμα και το φθινόπωρο, υπάρχουν επιλογές.

Συνδυασμοί ρούχων για τον άντρα που θέλει πολλές στρώσεις ρούχων!

 

1. Ανδρική, καθημερινή ζακέτα που μπορείς να τη φορέσεις και σαν μπλούζα!

zaketa mplouza

Συγχωρέστε με για τον τίτλο, αλλά δεν μπορούσα να το χαρακτηρίσω με καλύτερο τρόπο. Είναι ένα κομμάτι ανάμεσα σε μπλούζα και ζακέτα, στην πρώτη εικόνα το μουσταρδί κομμάτι, στην δεύτερη το σκούρο πράσινο.

Τα συγκεκριμένα κομμάτια φοριούνται τόσο σαν μπλούζες, όσο και ως πανωφόρια. Είναι κατάλληλα για το φθινόπωρο που ο καιρός είναι ευμετάβλητος, ενώ το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα, σε κρατά ζεστό. Τέλος, είναι άνετο και βολικό, δεν θα σε κουράσει είτε το φορέσεις ως μπλούζα, είτε ως ζακέτα, συνεπώς τι περιμένεις; Κάνε το κομμάτι της ντουλάπας σου!

 

2. Κλασική, ανδρική ζακέτα που ταιριάζει με πολλά στιλ!

klasiki zaketa

Όχι αγαπητέ μου αναγνώστη, δεν είναι η ζακέτα του παππού! Η κλασική ζακέτα είναι μια ασφαλής και στιλάτη επιλογή για όλες τις ηλικίες. Προτίμησε ένα ελαφρύ ύφασμα όπως βαμβάκι για αυτό το κομμάτι, για να είναι πιο εύχρηστο και εύκολο σε συνδυασμούς.

Πολύ καλή επιλογή αποτελεί και η κλασική αυτή ζακέτα σε μία εκδοχή με πλεκτή ύφανση. Η πλεκτή ζακέτα όμως πρέπει να είναι αρκετά ελαφριά και λεπτή, ώστε να μπορείς να την βάλεις κάτω από το παλτό σου τις πιο κρύες μέρες.

3. Αμάνικο μπουφάν ή γιλέκο για όλους τους άνδρες!

gileko

Το πρόβλημα με τα αμάνικα ρούχα, είναι ότι θέλουν ειδική μεταχείριση, δεν είναι τόσο εύκολα στους συνδυασμούς γενικά. Παρ’όλα αυτά, τα γιλέκα αποτελούν ξεχωριστά κομμάτια, ιδιαίτερα ανδρικά πανωφόρια και απαραίτητο κομμάτι της ντουλάπας σου!

Σε πρώτο επίπεδο πρέπει να προσέξεις να μην είναι αρκετά στενό, γιατί δεν θα χωράει η μπλούζα σου από κάτω, και αντίστοιχα να μην είναι πολύ φαρδύ, διότι θα αυξήσει τον όγκο σου. Και φυσικά δεν θέλεις τίποτα από τα δύο.

Όσον αφορά το υλικό, επίλεξε κάτι που θα ξεχωρίσει. Μην παίξεις εκ τους ασφαλούς και προτίμησε μαλλί ή νάιλον. Επίσης, δώσε ένταση με ένα έντονο χρώμα, όσο το επιτρέπουν φυσικά τα υπόλοιπα ρούχα σου. Αν οι τόνοι είναι ουδέτεροι και σκούροι, προτίμησε ένα πορτοκαλί γιλέκο. Αν δεν νιώθεις άνετα, βρες ένα μαύρο κλασικό κομμάτι.

4. Φούτερ με κουκούλα, το καλύτερο ανδρικό κομμάτι!

fouter me koykoyla

Η αγάπη για τα φούτερ δεν συγκρίνεται με καμία άλλη. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το ότι ενώ είναι τόσο αγαπητά κομμάτια, είναι δύσκολα στον συνδυασμό. Και αναφέρομαι σε έναν αισθητικά όμορφο συνδυασμό.

Για να το φορέσεις σωστά, προτίμησε αποχρώσεις του γκρι και παστέλ χρώματα, το απλό στιλ είναι το καλύτερο. Αυτό θα σε βοηθήσει στο να κάνεις περισσότερους συνδυασμούς με διαφορετικές ζακέτες και δερμάτινα. Και μιας και το ανέφερα, μία δερμάτινη ζακέτα ή ένα δερμάτινο μπουφάν ταιριάζουν καταπληκτικά πάνω από τα φούτερ.

 

5. Φαρδύ, άνετο σακάκι για όλους τους ανδρικούς σωματότυπους!

sakakia

Ένα άμορφο, πιο ελεύθερο, καθημερινό και φαρδύ σακάκι είναι άξιο εορτασμού! Το γεγονός ότι είναι φαρδύ, επιτρέπει τον συνδυασμό του με κοντομάνικες μπλούζες, φούτερ, γιλέκα και γενικά τα πάντα. Σε όλες τις περιπτώσεις, είναι ένα απίστευτα γοητευτικό σύνολο, για κάθε άντρα που θα το προτιμήσει.

Οι καλύτερες επιλογές σε χρώματα είναι το σκούρο μπλε, το μαύρο και το ανθρακί. Εάν θέλεις να τολμήσεις κάτι διαφορετικό, προτίμησε ένα σακάκι στις αποχρώσεις του πράσινου και συνδύασε το με παρόμοιες αποχρώσεις του πράσινου.

6. Μπλούζα με ζιβάγκο για κάθε σοφιστικέ άνδρα!

zivagko

Αθάνατο ζιβάγκο. Ο τέλειος συνδυασμός της άψογης εμφάνισης και της άνεσης. Το ζιβάγκο μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα. Σου δείχνω στην εικόνα δύο πιθανούς συνδυασμούς, αλλά πραγματικά είναι αμέτρητοι. Άπειροι!

Όπως κατάλαβες, είναι το αγαπημένο μου κομμάτι. Όσον αφορά την αγορά του, μην δειλιάσεις να βάλεις το χέρι στην τσέπη. Πάρε ένα ζιβάγκο καλής ποιότητας και θα με θυμηθείς.

Σχετικά με τους άπειρους συνδυασμούς που σου ανέφερα, φόρεσέ το με ένα bomber μπουφάν, μια καστόρινη ζακέτα ή ένα απλό κλασικό τζιν. Όλες οι επιλογές θα σε κάνουν εξίσου ελκυστικό!

7. Κλασικό, ανδρικό τζιν τζάκετ για καθημερινή χρήση!

tzin zaketa

Μία από τις πιο παλιές, κλασικές επιλογές. Και φυσικά, απαραίτητο κομμάτι σε ένα ωραίο σύνολο με πολλές στρώσεις ρούχων. Όπως και η ζακέτα- μπλούζα που είδες παραπάνω, μπορεί να φορεθεί σαν ενδιάμεση στρώση ανάμεσα σε άλλες.

Δοκίμασε μία ανοικτή μπλε, τζιν ζακέτα κάτω από το εξωτερικό σου πανωφόρι. Συνδύασε το με καφέ αποχρώσεις και μαύρο και ετοιμάσου να τραβήξεις τα βλέμματα. Άφησε ξεκούμπωτα τα πρώτα δύο κουμπιά στο πάνω μέρος και είσαι έτοιμος!

 

8. Καρό, φανελένιο πουκάμισο για πολλούς, αλλά μοναδικούς συνδυασμούς!

karo poukamiso

Λίγοι άνδρες μπορούν να φορέσουν μόνο τους το καρό χωρίς να το συνδυάσουν με κάτι άλλο, συνεπώς για να το φορέσουν όλοι ας προσθέσουμε στρώσεις ρούχων.

Πρόσθεσε μια λεπτή ζακέτα ή ένα ελαφρύ μπουφάν εάν δεν έχει πολύ κρύο, στην περίπτωση την χαμηλής θερμοκρασίας ένα μάλλινο μπουφάν. Άφησε τα κουμπιά ξεκούμπωτα να φαίνονται τα χρώματα και γενικότερα όλες οι στρώσεις ρούχων. Να σημειωθεί ότι είναι εξαιρετικά διότι εκτός από τα χρώματα που έχουν, η υφή τους προσδίδει ένα καθημερινό αλλά και επίσημο τόνο στο σύνολο!

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *