Ανδρέας Μικρούτσικος: Δείτε για πρώτη φορά τη νέα του σύντροφο [εικόνες]

andreas-mikroutsikos3

Η Σοφία Βόσσου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν αποκάλυψε πριν λίγες μέρες πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι και πάλι ερωτευμένος και μάλιστα συζεί με τη νέα του σύντροφο.
Ποια είναι όμως η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Ανδρέα Μικρούτσικου;

Όπως γράφει η Espresso, πρόκειται για την Έλενα Μαστραγγελλή, η οποία μάλιστα έχει στο προφίλ της στο Facebook πολλές κοινές φωτογραφίες με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Οι δυο τους δεν κρύβουν τον ερωτά τους και μένουν μαζί στο σπίτι του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Κηφισιά.

«Ο Θάνος ήταν ο αδελφός του, η οικογένειά του, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Ήρθαν όλα μαζί, ήταν να περάσει κι αυτός τις δυσκολίες του. Τώρα είναι με τη σύντροφό του, με την οποία μένει μαζί. Ήμασταν όλοι πάνω από το κεφάλι του, εγώ, ο γιος του, η κοπέλα του, η οποία είναι ένα καλό, αξιόλογο πλάσμα, που τον αγαπάει πολύ…» , είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Βόσσου στη συνέντευξή της.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Espresso, η Έλενα Μαστραγγελλή ήταν εκείνη που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ στις αρχές Ιανουαρίου για να μεταφερθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Ιπποκράτειο με πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια.

Με καταγωγή από το Μεσολόγγι και σπουδές ιχθυολογίας, η Έλενα Μαστραγγελλή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω και έχει μια κόρη. Σήμερα, όπως αναφέρει στα social media, εργάζεται σε γνωστή εταιρεία μεταφορών στα δυτικά προάστια.
Δείτε τις φωτογραφίες του Ανδρέα Μικρούτσικου με τη νέα του σύντροφο:

Εχει βρει ξανά το χαμόγελό του…

Φωτογραφίες: Facebook Helena Mastrageli
Πηγή: iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...