Αγροτικό μπλόκο από τη Δευτέρα στον κάθετο άξονα της Εγνατίας στον κόμβο της γέφυρας του Άργους Ορεσιτκού

AGROTES-KASTORIA-EGNATIA

Αποφασισμένοι να παρατάξουν από τη Δευτέρα τα τρακτέρ τους σε κομβικά σημεία της Δυτικής Μακεδονίας, τα οποία θα αποφασισθούν σε ευρεία σύσκεψή τους σήμερα στις 19:30, είναι οι αγρότες της περιφέρειας.

 “Θα στήσουμε τα μπλόκα μας όπου εμείς οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα κρίνουμε ότι πρέπει να στηθούν”, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Καστοριάς των Δημητριακών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων Δημήτρης Μόσχος.

Όπως είπε ο ίδιος, στην πρόσφατη γενική τους συνέλευση, οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα της Καστοριάς, αποφάσισαν να στήσουν το μπλόκο τους, τη Δευτέρα 30/1 στις 12 το μεσημέρι, στο Άργος Ορεστικό, δηλαδή στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας οδού, στο δρόμο που οδηγεί στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία.

Στη γενική συνέλευση αγροτών στο Καλονέρι Βοΐου, επικυρώθηκε η απόφασή τους να στηθεί τη Δευτέρα 30/1 το μπλόκο της Αγίας Κυριακής, στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας οδού, από τη διασταύρωση Σιάτιστας.

Στο μεταξύ, στη σημερινή τους γενική συνέλευση οι αγρότες του Αμυνταίου, αποφάσισαν σήμερα να στήσουν μπλόκο την παλαιά εθνική οδό Αμυνταίου – Θεσσαλονίκης, στον κόμβο Αντιγόνου, το πιο πιθανόν την Δευτέρα 30/1.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *