Έδεσσα: Γιάννης Μουράτογλου: » Δεν έχουμε την πολυτέλεια, ούτε τη δυνατότητα να αποτύχουμε.»

Γιάννης Μουράτογλου: » Δεν έχουμε την πολυτέλεια, ούτε τη δυνατότητα να αποτύχουμε.»

Ο Γιάννης Μουράτογλου δήλωσε για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ στον «Λόγο»: «Η θέση του Γενικού Γραμματέα είναι μια θέση ευθύνης η οποία ουσιαστικά είναι μονόδρομος και στο βάθος του τούνελ υπάρχει μόνο ένα φως. Το φως της επιτυχίας.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια, ούτε τη δυνατότητα να αποτύχουμε. Οι προσπάθειες που θα γίνουν είναι στην κατεύθυνση αυτή έτσι ώστε ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα να αναβαθμιστεί προς όφελος των Δήμων και κατ’ επέκταση των πολιτών της χώρας. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα ότι ο νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γεώργιος Πατούλης με πρότεινε για τη θέση του Γενικού Γραμματέα, διότι αυτό επιβραβεύει θα έλεγα και με τιμά ιδιαίτερα για την προσπάθεια τη διαχρονική που έχω κάνει και στον Δήμο, αλλά και στην Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων, αφού μάλιστα είναι η 4η συνεχόμενη θητεία που εκλέγομαι στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ και θεωρώ ότι είναι προς όφελος του Δήμου, αλλά και με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο η πορεία πρέπει να είναι προδιαγραμμένη μόνο για την επιτυχία».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...