Το «κατάμεστο» γήπεδο στην Κοζάνη για την ομιλία Τσίπρα δεν… γέμισε ούτε το μισό [εικόνα & βίντεο]

tsiptas-omilia-19-5-19

Μπορεί στελέχη της κυβέρνησης να κάνουν λόγο για κατάμεστες πλατείες σε κάθε ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να επιβεβαιώθηκε και στην Κοζάνη.

Συγκεκριμένα, ένα νέο βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την «Ομάδα Αλήθειας», παρουσιάζεται πεντακάθαρα η πραγματικότητα για την προσέλευση του κόσμου στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Παρότι λοιπόν γίνονταν λόγος για βροντερό «παρών» στο γήπεδο όπου μίλησε ο πρωθυπουργός στην Κοζάνη, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, αφού μια εικόνα το διαψεύδει. Οπως εύκολα γίνεται αντιληπτό δεν γέμισε ούτε το μισό γήπεδο στην Κοζάνη.

Δείτε την χαρακτηριστική φωτογραφία:
Ο κόσμος στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα -Φωτογραφία: Ομάδα Αλήθειας

«Από το κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο) της Κοζάνης ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας ειδική αναφορά στα θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων», έγραφε χαρακτηριστικά η Αυγή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *