Τα «σπάει» η επική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του Pornhub! (VIDEO)

sisen_607_364_577_324

Μετά την περσινή χριστουγεννιάτικη επική διαφήμιση με το δώρο στον παππού, του γνωστού site πορνό για κάθε γούστο… στο οποίο κανείς δεν παραδέχεται ότι μπαίνει, φέτος “ξαναχτυπά” με κάτι διαφορετικό που ήδη κερδίζει τις εντυπώσεις!

Φέτος λοιπόν το Pornhub μετά τον παππού είπε να εστιάσει περισσότερο στην θλίψη που προκαλεί η μοναξιά των εορτών και στην κατάθλιψη που μαστίζει πολλούς από μας τις άγιες τούτες ημέρες, καθώς είτε είμαστε μακριά από τους δικούς μας, είτε τους έχουμε χάσει, είτε επειδή ο τύραννος εργοδότης μας αποφάσισε ότι πρέπει Χριστουγεννιάτικα να βγάλουμε όσα projects δεν βγάζουμε όλο τον χρόνο…!

Το Pornhub όμως έχει κάτι να σου πει για αυτό!

«Έλα και πέρασε τις γιορτές μαζί μας. Είμαστε εδώ για εσένα πάντα. Πάρε και το Premium άμα θες κιόλας επειδή είσαι και μερακλής και ψιλοχ@στηκες που δεν θα δεις φέτος την θεία με την ελιά στο πρόσωπο που προσπαθεί απεγνωσμένα να σε φιλήσει ή την γεροντοκόρη την ξαδέρφη που σου σπάει τα νεύρα».

Το Pornhub ξαναχτυπά λοιπόν με ακόμα ένα διαφημιστικό αριστούργημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *