Στην 8η Athens International Tourism & Culture Expo –AITE 2021 ο Δήμος Καστοριάς

dhmoskastorias

Στην 8η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού & Πολιτισμού 2021 (Athens International Tourism&Culture Expo –AITE 2021), που θα πραγματοποιηθεί στις 25-27 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα συμμετέχει ο Δήμος Καστοριάς προκειμένου να αναδειχθεί το τουριστικό προϊόν και όλα τα πλεονεκτήματα που καθιστούν την περιοχή μας ως έναν ελκυστικό ταξιδιωτικό προορισμό.

Η συμμετοχή στην Έκθεση,που αποτελείέναν από τους κορυφαίους τουριστικούς θεσμούς και σημείο συνάντησης των τουριστικών επιχειρήσεων, δίνει την ευκαιρία για επαφές και δικτύωση με τους επαγγελματίες του τουρισμού, προκειμένου να εντάξουν την Καστοριά ως προορισμό στα ταξιδιωτικά πακέτα τους.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της της Έκθεσης τα στελέχη του Δήμου, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Σάκη Ρήμο, θα πραγματοποιήσουν με φυσική παρουσία Β2Β meetings με HostedBuyers από 50 χώρες.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *