Παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW Z4 στο Pebble Beach [εικόνες]

bmw_8

Η BMW παρουσιάζει μία αποκλειστική First Edition του νέου ανοιχτού, σπορ αυτοκινήτου στο Pebble Beach Golf Links, Monterey, Καλιφόρνια.

Η BMW έχει επαναπροσδιορίσει τη φιλοσοφία roadster και αποκαλύπτει τη φρέσκια πρότασή της κάτω από το ήλιο της Καλιφόρνια. Στις 23 Αυγούστου 2018, το Pebble Beach Golf Links κοντά στο Monterey, η διάσημη τοποθεσία διεξαγωγής του Concours d’Elegance, γίνεται το σκηνικό για την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW Z4. Με δυναμικές αναλογίες, συναισθηματική σχεδίαση και συναρπαστικό σπορ στυλ, το ανοιχτό διθέσιο φέρνει την κλασική φιλοσοφία roadster στον κόσμο του σήμερα και του αύριο. Στο Pebble Beach, ο Γερμανός κατασκευαστής πολυτελών οχημάτων παρουσιάζει την αποκλειστική BMW Z4 M40i First Edition (κατανάλωση μικτού κύκλου: 7,1-7,4 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 162-168 g/km*). Η ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής του roadster ενθουσιάζει όχι μόνο με την ευελιξία, ακρίβεια και τα δυναμικά χαρακτηριστικά ενός μοντέλου BMW M Performance, αλλά και τη σοφιστικέ σχεδίαση και τα προηγμένα στοιχεία, μεταξύ άλλων και η μεταλλική εξωτερική απόχρωση Frozen Orange.

Η νέα έκδοση του roadster γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα της εκεί όπου έκανε πέρσι την πρώτη της δημόσια εμφάνιση η BMW Concept Z4. Με μία αυθεντική, δυναμική και προηγμένη σχεδιαστική γλώσσα, το πρωτότυπο παρουσίασε το όραμα ενός χαρισματικού σπορ αυτοκινήτου, το οποίο χάρη στο μοντέλο παραγωγής γίνεται τώρα πραγματικότητα. Μία ματιά στις αναλογίες της νέας BMW Z4 δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τις δυναμικές επιδόσεις της. Η κεντρική θέση οδήγησης, το χαμηλό κέντρο βάρους, η ιδανική κατανομή φορτίου ανά άξονα 50:50, τα φαρδιά μετατρόχια και ένα συμπαγές μεταξόνιο αποτελούν μία ισχυρή βάση για ευέλικτη συμπεριφορά και υψηλές δόσεις οδηγικής απόλαυσης.

Η BMW Z4 M40i First Edition ικανοποιεί αυτές τις προσδοκίες από κάθε άποψη, χάρη στον πανίσχυρο straight six κινητήρα 250 kW/340 hp και μία σπορ ανάρτηση με ηλεκτρονικά ελεγχόμενους αποσβεστήρες, σύστημα φρένων M Sport και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό M Sport στον πίσω άξονα. Το μοντέλο της BMW M Performance χρειάζεται μόλις 4,6 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h.

Κάθετα διατεταγμένοι προβολείς, η μάσκα ‘νεφρών’ της BMW με σχέδιο πλέγματος, το καπό που εκτείνεται πάνω από τους τροχούς, τα μεγάλα air breathers στους θόλους των εμπρός τροχών και η χαρακτηριστική αεροτομή, ενσωματωμένη στο πορτμπαγκάζ, όλα συμβάλλουν στη μοναδική εμφάνιση της BMW Z4. Η σχεδίαση εσωτερικού τονίζει επίσης τον αυθεντικό, σπορ χαρακτήρα της νέας BMW Z4. Το οδηγοκεντρικό cockpit αναδεικνύεται από δυναμικές γραμμές με εμπρόσθιο προσανατολισμό. Επίσης, η σαφής διάταξη όλων των χειριστηρίων επιτείνει την οδηγική εμπειρία στο εσωτερικό της νέας BMW Z4.

Σηματοδοτώντας τώρα το ξεκίνημα μιας νέας εποχής roadster, η νέα BMW Z4 M40i First Edition προσφέρει ειδικά στοιχεία σχεδίασης και εξοπλισμού που προσθέτουν αποκλειστικές πινελιές στη σπορ αύρα του αυτοκινήτου. Η εκφραστική απόχρωση Frozen Orange metallic συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό, υφασμάτινο soft top σε ανθρακί με ασημί εφέ, BMW Individual High Gloss Shadow Line, μαύρα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών και 19-άρες ζάντες αλουμινίου με δίχρωμη σχεδίαση διπλών ακτίνων. Το εσωτερικό φέρει μαύρη δερμάτινη επένδυση Vernasca με διακοσμητικές ραφές, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα με λειτουργία μνήμης, προαιρετικό φωτισμό περιβάλλοντος και ηχοσύστημα Harman Kardon Surround Sound System. Προσαρμοζόμενοι προβολείς LED με λειτουργία matrix για τη μεγάλη σκάλα φώτων, BMW Head-Up Display για πρώτη φορά σε roadster και το BMW Live Cockpit Professional με τη τελευταία τεχνολογία δικτύωσης υποστηρίζουν την προηγμένη εκδοχή της παραδοσιακής φιλοσοφίας ενός διθέσιου, ανοιχτού, σπορ μοντέλου που ενσαρκώνει η νέα BMW Z4.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της BMW Z4 M40i First Edition στο Pebble Beach προσφέρει μια αποκλειστική και συναρπαστική πρώτη γεύση της προσεχούς νέας γενιάς roadster. Η BMW θα ανακοινώσει όλες τις λεπτομέρειες και άλλων εκδόσεων κινητήρων, τεχνικών καινοτομιών και ποικίλων στοιχείων εξοπλισμού του διθέσιου στις 19 Σεπτεμβρίου 2018. Λίγο αργότερα θα ακολουθήσει η εκθεσιακή πρεμιέρα της νέας BMW Z4 στο Mondial de l’Automobile (4 – 14 Οκτωβρίου 2018) στο Παρίσι. Το παγκόσμιο λανσάρισμα στην αγορά θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2019.

*Όλες οι τιμές επιδόσεων, κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων είναι προαιρετικές.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.

Κατανάλωση μικτού κύκλου: 7,1-7,4 l/100 km, εκπομπές CO 2 στο μικτό κύκλο: 162-168 g/km*

Πηγή:  iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *