Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πόζαρε με το πανάκριβο ρολόι του, αξίας 862.000 ευρώ

canvas

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο λατρεύει τα γρήγορα αμάξια και τα πανάκριβα ρολόγια. Ο Πορτογάλος σταρ θέλησε να δείξει στους ακολούθους του στο instagram το νέο ρολόι του, αξίας 862.000 ευρώ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει καταφέρει να αποκτήσει μία αμύθητη περιουσία με το τεράστιο ποδοσφαιρικό του ταλέντο, τις διαφημίσεις που κάνει αλλά και τις πολλές επιχειρήσεις που έχει.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου βγάζει κάτι παραπάνω από 198 εκατομμύρια ευρώ έξτρα έσοδα ετησίως και φροντίζει να κάνει κάποιες μεγάλες αγορές, ικανοποιώντας όλα τα θέλω του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ένα story δείχνοντας στους εκατομμύρια φίλους του, το νέο πανάκριβο ρολόι του.

Ο Πορτογάλος κρατάει μία κούπα, ενώ το χέρι του κοσμεί το καινούργιο του ρολόι, το οποίο τράβηξε την προσοχή με τον μπλε συνδυασμό χρωμάτων και τον μεγαλοπρεπή σχεδιασμό του.

Το πανάκριβο ρολόι είναι μάρκας Jacob & Company και κοστίζει μόλις…. 862.000 ευρώ.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *