Επιτυχίες του ΝΟΚ στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων-Νεανίδων

nok-athlitries

Με μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις επιστρέφουν οι αθλητές/τριες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς από το Πανευραπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας Εφήβων/Νεανίδων

Με επιτυχίες και διακρίσεις επιστρέφουν οι αθλητές/τριες του Ν.Ο.Κ. από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων/Νεανίδων από το Μπριβ της Γαλλίας.

Ποιο συγκεκριμένα, οι αθλήτριες του Ν.Ο.Κ. Παπαϊωάννου Δήμητρα και Χριστίνα κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της τετρακώπου άνευ (τρίτη θέση σε σύνολο εννέα πληρωμάτων από όλη την Ευρώπη), με τις συναθλήτριές τους Μιχαηλίδη Σωτηρία και Κουκλουμπέρη Ευθυμία.

Ταυτόχρονα, ο Ντίκος Αντώνης κατέκτησε την τρίτη θέση στον μικρό τελικό του αγωνίσματος του τετραπλού σκιφ Εφήβων (έννατη θέση σε σύνολο δεκατριών πληρωμάτων από όλη την Ευρώπη), με τους Χατζηαυγουστίδη Χαράλαμπο, Καλαντίδη Αριστείδη και Καραγιάννη Κωνσταντίνο.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς θα ήθελε να συγχαρεί θερμά όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας για τις επιδόσεις τους και ιδιαίτερα στους αθλητές του Παπαϊωάννου Χριστίνα, Παπαϊωάννου Δήμητρα και Ντίκο Αντώνη για την άξια εκπροσώπηση της χώρας μας στην κορυφαία διοργάνωση στην Ευρώπη. Υγεία και ακόμα περισσότερες επιτυχίες οι ευχές όλων στην οικογένεια του Ν.Ο.Κ.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *