Ορκίστηκε ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ!

10trump_new_630_211

Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό: ο Ντόναλντ Τραμπ ορκίζεται πρόεδρος των ΗΠΑ
– Η τελετή έχει ξεκινήσει και είναι όλοι εκεί
– Πικραμένη αλλά παρούσα η Χίλαρι
– Διαδηλωτές σπάνε ό,τι βρουν στους δρόμους της Ουάσιγκτον – Αστυνομικοί κάνουν χρήση χημικών
– Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας
– 

In God we trust… ελπίζουμε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα αφήσει στη Νέα Υόρκη τον εκκεντρικό του εαυτό και θα γίνει ένας πραγματικός πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αναμφίβολα ο πιο αμφιλεγόμενος της αμερικανικής ιστορίας, ορκίζεται σήμερα και μια νέα εποχή ξεκινά. Όχι μόνο για τις ΗΠΑ αλλά για τον κόσμο όλο!

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και… βροχή, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο άνθρωπος που προκάλεσε όσο κανείς άλλος υποψήφιος, ο άνθρωπος που υπόσχεται να κάνει την «Αμερική σπουδαία ξανά», ο άνθρωπος με τα περίεργα μαλλιά και τη λατρεία για το twitter, ο γηραιότερος πρόεδρος που εκλέγεται και εκείνος που φτάνει στο Οβάλ Γραφείο χωρίς να έχει υπηρετήσει σε κανένα άλλο αξίωμα, θα βάλει το δεξί του χέρι στη Βίβλο στην οποία ορκίστηκε και ο Αβραάμ Λίνκολν αλλά και σε εκείνη που του χάρισε η μητέρα του το 1955 και θα γίνει από εκκεντρικός πολυεκατομμυριούχος σε… πλανητάρχη.

Ορκωμοσία Τραμπ Live: Ορκίστηκε ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ!

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...