Βig bag energy -Οι μεγάλες τσάντες επιστρέφουν δυναμικά στη μόδα του χειμώνα

women-bags

Μια oversized τσάντα προσφέρει ασύγκριτη άνεση στα καθημερινά looks.

Χωρά όλο τον μικρόκοσμο που συνοδεύει τη μέρα σου από το πρωί ως το βράδυ, ειδικά αν το πρόγραμμά σου απαιτεί να παραμένεις εκτός σπιτιού για αρκετές ώρες μετά τη δουλειά.

Τάπερ με μικρά γεύματα, καλλυντικά, ένα βιβλίο, ατζέντα, στιλό, κλειδιά, πορτοφόλι και γυαλιά είναι μόνο μερικά από τα «απαραίτητα» που μπορεί να μεταφέρετε μαζί σας καθημερινά, τα οποία εναλλακτικά θα χωρίζατε σε δύο διαφορετικές τσάντες.

Πολλές γυναίκες δηλώνουν φαν αυτής του σακιδίου πλάτης, αλλά αυτό μπορεί να δείχνει αρκετά πρόχειρο ή σπορ σε σχέση με το υπόλοιπο ντύσιμο.

Στις Εβδομάδες Μόδας τις προηγούμενες σεζόν, οι σχεδιαστές έδειξαν εντυπωσιακές μεγάλες τσάντες με διαφορετικά χρώματα και υφές οι οποίες θα πρωταγωνιστήσουν τον φετινό χειμώνα.

Ήδη οι κομψές γυναίκες στις fashion weeks της Κοπεγχάγης και της Νέας Υόρκης συμπλήρωσαν τα looks τους με XL totes που χάριζαν έξτρα πόντους στιλ και κομψότητας.

Επενδύστε σε μια μονόχρωμη με όψη δέρματος, που θα συνδυαστεί εύκολα με όλα τα looks σας και θα απογειώσει τα παλτό σας.

Δείτε μερικά από τα ωραιότερα looks με oversized τσάντες και πάρτε έμπνευση για τα autumn looks σας.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *